#7 Nieuwsbrief december

Lees over de laatste stand van zaken rondom de nieuwbouw, renovatie en buurtactiviteiten in de decemberuitgave van de nieuwsbrief De Haren heeft het! We bouwen flink aan de buurtcontacten in de wijk, bijvoorbeeld met de HarenHappen-donderdag SOEPdag. De renovatie verloopt soepeltjes. Begin volgend jaar wordt het werk bij de Eerste Haren afgerond en gaan we door naar de laatste straat; de Ploossche Hof. En we hebben een heuse mijlpaal bereikt in het nieuwbouwproces.

Mijlpaal nieuwbouw

Na jaren van intensief optrekken met de buurt liggen er vier ontwerpen voor de nieuwbouw. We ronden de gesprekken met de buurt in de vorm buurtbijeenkomsten (omgevingsdialoog) voor nu af, zodat we verder kunnen met de voorbereidingen voor de vergunningsaanvraag bij de gemeente.

Nieuwsgierig naar de vier ontwerpen? Bekijk ze in deze nieuwsbrief.

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Renovatie
juni 2024

Supergezellig wijkfeest

Zaterdag 8 juni 2024 vierden we samen met de buurt het ‘De Haren heeft het’-wijkfeest. Het werd een vrolijke middag met muziek, vertier en gezelligheid. Bekijk hier de foto’s.

  • De Haren
  • Nieuwbouw
mei 2024

Kansen voor doorstromers in De Haren

Een nieuw thuis in je eigen wijk De Haren is een fijne wijk. Na de bouw van de grote eengezinswoningen, in de jaren ’70, kwamen er veel gezinnenmet kinderen wonen in de wijk. Die kinderen zijn inmiddels (al een tijdje) het huis uit. Dus nu wonen er veel 50-plussers, alleen of met z’n tweeën, in […]

  • De Haren
  • Renovatie
mei 2024

Het zit er op!

Na ruim 3 jaar renoveren zijn we dan echt klaar. Momenteel worden nog de laatste kleine werkzaamheden uitgevoerd: model- en de directiewoning leegruimen en bouwterrein afbreken. En daarna wordt het stil….
We zijn blij en trots dat we in de afgelopen jaren zo goed door de wijk zijn ontvangen én dat we ruim 300 woningen mochten renoveren en verduurzamen. Met grote dank aan ieders inzet; zowel van de werklui, als jullie, wijkbewoners. Want zo’n renovatie van circa 5 weken is best ingrijpend. Maar samen is het ons gelukt!