#7 Nieuwsbrief december

Lees over de laatste stand van zaken rondom de nieuwbouw, renovatie en buurtactiviteiten in de decemberuitgave van de nieuwsbrief De Haren heeft het! We bouwen flink aan de buurtcontacten in de wijk, bijvoorbeeld met de HarenHappen-donderdag SOEPdag. De renovatie verloopt soepeltjes. Begin volgend jaar wordt het werk bij de Eerste Haren afgerond en gaan we door naar de laatste straat; de Ploossche Hof. En we hebben een heuse mijlpaal bereikt in het nieuwbouwproces.

Mijlpaal nieuwbouw

Na jaren van intensief optrekken met de buurt liggen er vier ontwerpen voor de nieuwbouw. We ronden de gesprekken met de buurt in de vorm buurtbijeenkomsten (omgevingsdialoog) voor nu af, zodat we verder kunnen met de voorbereidingen voor de vergunningsaanvraag bij de gemeente.

Nieuwsgierig naar de vier ontwerpen? Bekijk ze in deze nieuwsbrief.

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
  • Nieuwbouw
februari 2024

Extra woningen in bestaande wijken

Visie van architectenbureau KAW: voeg extra woningen toe in bestaande wijken. In een interview met de krant noemen ze de gebiedsontwikkeling in De Haren als mooi voorbeeld van hoe dit succesvol, en in goede samenwerking met de buurt, kan worden georganiseerd. Lees hier het hele artikel van het Brabants Dagblad.

  • De Haren
  • Buurtaanpak
januari 2024

College over huurrechten

voor jongeren Op 6 februari 2024 wordt een bijeenkomst 𝙃𝙐𝙍𝙀𝙉 π™‘π™Šπ™Šπ™ π˜½π™€π™‚π™„π™‰π™‰π™€π™π™Ž georganiseerd over huurrechten voor jongeren. Een gezamenlijk initiatief van de Bossche corporaties, gemeente en Stedelijk Huurders Platform. Aanmelden is niet nodig. Kom op dinsdag 6 februari om 17.30 uur naar Avans Hogeschool en stel al je vragen.

  • De Haren
  • Buurtaanpak
januari 2024

Gewijzigde afvalinzameling!

Check de afvalkalender of de Afvalstoffendienst app. Vanaf maandag 5 februari 2024 verandert de afvalinzameling in de gemeente ’s-Hertogenbosch. De Afvalstoffendienst haalt vanaf deze datum het PBD (plastic verpakkingen, blik en drankkartons) aan huis op. Zo’n 36.000 huishoudens krijgen hiervoor een minicontainer (=kliko) met oranje deksel. Het restafval in de grijze container halen we vanaf […]