#7 Nieuwsbrief december

Lees over de laatste stand van zaken rondom de nieuwbouw, renovatie en buurtactiviteiten in de decemberuitgave van de nieuwsbrief De Haren heeft het! We bouwen flink aan de buurtcontacten in de wijk, bijvoorbeeld met de HarenHappen-donderdag SOEPdag. De renovatie verloopt soepeltjes. Begin volgend jaar wordt het werk bij de Eerste Haren afgerond en gaan we door naar de laatste straat; de Ploossche Hof. En we hebben een heuse mijlpaal bereikt in het nieuwbouwproces.

Mijlpaal nieuwbouw

Na jaren van intensief optrekken met de buurt liggen er vier ontwerpen voor de nieuwbouw. We ronden de gesprekken met de buurt in de vorm buurtbijeenkomsten (omgevingsdialoog) voor nu af, zodat we verder kunnen met de voorbereidingen voor de vergunningsaanvraag bij de gemeente.

Nieuwsgierig naar de vier ontwerpen? Bekijk ze in deze nieuwsbrief.

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Buurtaanpak
oktober 2024

KookAcademie in bedrijf

De KookAcademie is een initiatief van buurtbewoner Sermin. Elke maand nodigt zij een kok uit die samen met de deelnemers van de KookAcademie een aantal gerechten uit ‘hun’ land of streek gaat maken. Tijdens de 1e kookles bij de KookAcademie nam Kok Katren ons mee door de Syrische wereldkeuken.

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
september 2024

De KookAcademie

Samen Gezond de (wereld)keuken rond! Buurtbewoner Sermin is een bezige bij. Het ene event is nog niet gestart of het volgende staat alweer op de rol. Met haar eigen dochters die uitvliegen in gedachte start ze met de KookAcademie. Een intitiatief waarbij jongeren, en iets minder jonge jongeren ;-), in 10 kooklessen leren koken. De […]

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
juli 2024

Workshop architect

Gemeente ‘s-Hertogenbosch daagde, samen met computerbedrijf Microsoft, Bossche kinderen uit om hun ideale woonplek in De Haren te bouwen. Niet met hout en steen, maar op de computer. De winnaars gingen los met papier, lijm en schaar tijdens de workshop ‘maquette bouwen; een van de prijzen van de wedstrijd.