Bewoners kiezen voor verbetering

Februari 2022 – de bewoners van de huurwoningen aan  Vierde Haren, Zesde Haren en Vijfde Haren mogen hun keuze kenbaar maken voor de renovatie en verduurzaming van hun huis. Voor die tijd brengen huurderscoach Trudy en uitvoerder Erik een bezoek aan huis om te kijken wat de onderhoudsstaat van het huis is en of de bewoners (zorg)vragen hebben. We noemen dit de ‘warme opname’.

Vrij snel daarna staat een bezoek aan de modelwoning op de planning. Bewoners kunnen hier zelf zien hoe bijvoorbeeld de keuken eruit kan gaan zien. Het hele keuzepallet van kleuren en materialen staat hier uitgestald. Dit maakt de keuze een stuk gemakkelijker.

Flinke klus

Net als bij de renovatie zelf wordt er in een ’treintje’ gewerkt. ‘We volgen een route en voordat de bewoners van alle 138 woningen hun keuze hebben gemaakt dan zijn we een hele tijd verder. Het werk in fase 1 gaat ondertussen ook gewoon door. Dus dat is een flinke klus. Gelukkig hebben we een goede planning en werkt iedereen goed mee”, vertelt Sandra, die als projectconsulent het keuzeproces van de bewoners begeleidt.

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
januari 2023

2022 – een terugblik

Er zijn dit jaar mooie, duurzame stappen gezet in De Haren. We hebben hard, met veel plezier én grensontkennend samengewerkt en mooie duurzame stappen gezet dit jaar. Daarvoor dank aan al onze partners en bewoners in de wijk. Klik op ‘Lees meer’ en bekijk de video.

  • Vierde Haren
  • Gebiedsontwikkeling
december 2022

Diny wil nooit meer weg uit De Haren, zeker niet na de renovatie van haar huis

Diny Peters woont al vanaf het begin in De Haren. Het Brabants Dagblad interviewde haar tijdens de bewonersbijeenkomst in december. Lees hier waarom Diny nooit meer weg wil uit De Haren.

  • Derde Haren
  • Renovatie
december 2022

Fijne feestdagen

En een gezond 2023 met veel woonplezier! De medewerkers van de aannemer en onderaannemers hebben hard gewerkt; zo’n 46 woningen aan de Vierde Haren zijn al klaar. Nog 92 woningen te gaan deze fase. Maar nu eerst even genieten van de welverdiende rust. In de periode van 23 december tot 9 januari zijn de medewerkers […]