Bezoek in ’t HarenHuis

Charlotte Beukeboom, kersverse bestuurder van Zayaz, is nieuwsgierig naar De Haren.

’t HarenHuis aan de Vierde Haren 59 is de nieuwe ontmoetingsplek voor bewoners en professionals die werken in de wijk. Nieuwsgierig naar wat er allemaal gaande is in De Haren brachten kersverse bestuurder van Zayaz Charlotte Beukeboom en bestuursecretaresse Chantal van Delft een bezoek aan ’t HarenHuis. Hun nieuwe collega’s praatten hen bij over de gebiedsontwikkeling in De Haren. Over hoe we zowel fysiek als sociaal ‘bouwen’ in De Haren; met de renovatie & verduurzaming van ruim 300 woningen, de nieuwbouwontwikkeling en het sociaal programma #onzebuurt.

Collega’s deelden hun ervaringen in het proces en beantwoorden vragen zoals: Hoe kwam het project tot stand? Welke hobbels werden genomen? Hoe verloopt de samenwerking? Hoe bouwen we duurzaam aan de wijk en aan de verbinding tussen buurtbewoners? Het was een waardevolle middag en een leuke kennismaking. Ze komen snel weer een keer terug en haken dan graag aan bij de HarenWalk. Een initiatief van enkele bewoners om samen een rondje door de wijk te wandelen en aansluitend koffie te drinken in ’t HarenHuis. Ook meewandelen? Laat het ons weten via deharenheefthet@zayaz.nl Via de Facebookpagina De Haren heeft het houden we jullie op de hoogte van de dag en tijd waarop we gaan wandelen. Gezellig als je aansluit!

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • Eerste Haren
  • Ploossche Hof
  • Renovatie
april 2024

Oplevering fase 3 gevierd

De derde en laatste fase van de renovatie is een feit. Het geduld van de bewoners van de Eerste Haren en Ploossche Hof werd flink op de proef gesteld. Daar waar buurtgenoten al lange tijd van hun verduurzaamde huis kunnen genieten, waren zij pas jaren later aan de beurt. Gelukkig is hun huis nu ook klaar en kunnen zij ook gaan genieten. Onder andere van de energiekosten, die zichtbaar omlaag gaan.

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
april 2024

’t HarenHuis, kom binnen en doe mee!

In april en mei organiseren de Social Work-studenten van Avans een aantal gezellige donderdagen met spelletjes, muziek en natuurlijk een lekker kopje koffie of thee. Gezellig als jullie ook komen!

  • Eerste Haren
  • Ploossche Hof
  • Renovatie
april 2024

Feestje fase 3 oplevering

Bewoners van de Eerste Haren en Ploossche Hof zijn van harte welkom bij het opleveringsfeestje op donderdag 11 april van 15.30 – 17.30 uur bij de parkeerplaatsen ter hoogte van Eerste Haren 44 t/m 54. Tot ziens!