Bezoek in ’t HarenHuis

Charlotte Beukeboom, kersverse bestuurder van Zayaz, is nieuwsgierig naar De Haren.

’t HarenHuis aan de Vierde Haren 59 is de nieuwe ontmoetingsplek voor bewoners en professionals die werken in de wijk. Nieuwsgierig naar wat er allemaal gaande is in De Haren brachten kersverse bestuurder van Zayaz Charlotte Beukeboom en bestuursecretaresse Chantal van Delft een bezoek aan ’t HarenHuis. Hun nieuwe collega’s praatten hen bij over de gebiedsontwikkeling in De Haren. Over hoe we zowel fysiek als sociaal ‘bouwen’ in De Haren; met de renovatie & verduurzaming van ruim 300 woningen, de nieuwbouwontwikkeling en het sociaal programma #onzebuurt.

Collega’s deelden hun ervaringen in het proces en beantwoorden vragen zoals: Hoe kwam het project tot stand? Welke hobbels werden genomen? Hoe verloopt de samenwerking? Hoe bouwen we duurzaam aan de wijk en aan de verbinding tussen buurtbewoners? Het was een waardevolle middag en een leuke kennismaking. Ze komen snel weer een keer terug en haken dan graag aan bij de HarenWalk. Een initiatief van enkele bewoners om samen een rondje door de wijk te wandelen en aansluitend koffie te drinken in ’t HarenHuis. Ook meewandelen? Laat het ons weten via deharenheefthet@zayaz.nl Via de Facebookpagina De Haren heeft het houden we jullie op de hoogte van de dag en tijd waarop we gaan wandelen. Gezellig als je aansluit!

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Renovatie
april 2023

Renovatietrein dendert door

De renovatietrein dendert door. De renovatie en verduurzaming van zo’n 250 woningen is een feit.
Na de zomer start fase 3. Bewoners van de 68 woningen aan de Eerste Haren en Ploossche Hof hebben bijna allemaal al hun keuze kenbaar gemaakt. Het ziet ernaar uit dat iedereen meedoet aan de verduurzaming. Top!

  • De Haren
  • Buurtaanpak
april 2023

Duurzame tuin ’t HarenHuis

De tuin bij buurtkamer ’t HarenHuis; dé nieuwe ontmoetingsplek aan de Vierde Haren 59 is klaar. Hij is duurzaam aangelegd door WeenerXL. Vrijwilligers van buurttuin ’t Harenhofje nemen het onderhoud voor hun rekening. Wat een mooi initiatief! Lees meer over het idee achter de duurzame tuin.

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
januari 2023

2022 – een terugblik

Er zijn dit jaar mooie, duurzame stappen gezet in De Haren. We hebben hard, met veel plezier én grensontkennend samengewerkt en mooie duurzame stappen gezet dit jaar. Daarvoor dank aan al onze partners en bewoners in de wijk. Klik op ‘Lees meer’ en bekijk de video.