Bouwvakantie

Fase 1 van de renovatie is klaar en voor de start van fase 2 genieten we even extra van de zomer. In de vakantieperiode zijn wij en aannemer Huybregts Relou een aantal weken beperkt aanwezig. U kunt met dringende zaken uiteraard altijd bij ons terecht via nummer 073-648 24 00 of via mail projectconsulent@zayaz.nl. Voor de volledigheid ziet u hieronder een overzicht van de vakanties van het projectteam Renovatie:

Huybregts Relou: 8 augustus t/m 2 september

Zayaz
Projectconsulenten
Sandra Kiani: 8 augustus t/m 2 september
Touria Taalabi: 29 augustus t/m 16 september
Technisch opzichter
Willem Bogaerts: 8 t/m 26 augustus

Voor algemene vragen over de nieuwbouwontwikkelingen kunt u mailen naar deharenheefthet@zayaz.nl
Wij wensen u een fijne vakantie!

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
  • Nieuwbouw
februari 2024

Extra woningen in bestaande wijken

Visie van architectenbureau KAW: voeg extra woningen toe in bestaande wijken. In een interview met de krant noemen ze de gebiedsontwikkeling in De Haren als mooi voorbeeld van hoe dit succesvol, en in goede samenwerking met de buurt, kan worden georganiseerd. Lees hier het hele artikel van het Brabants Dagblad.

  • De Haren
  • Buurtaanpak
januari 2024

College over huurrechten

voor jongeren Op 6 februari 2024 wordt een bijeenkomst 𝙃𝙐𝙍𝙀𝙉 π™‘π™Šπ™Šπ™ π˜½π™€π™‚π™„π™‰π™‰π™€π™π™Ž georganiseerd over huurrechten voor jongeren. Een gezamenlijk initiatief van de Bossche corporaties, gemeente en Stedelijk Huurders Platform. Aanmelden is niet nodig. Kom op dinsdag 6 februari om 17.30 uur naar Avans Hogeschool en stel al je vragen.

  • De Haren
  • Buurtaanpak
januari 2024

Gewijzigde afvalinzameling!

Check de afvalkalender of de Afvalstoffendienst app. Vanaf maandag 5 februari 2024 verandert de afvalinzameling in de gemeente ’s-Hertogenbosch. De Afvalstoffendienst haalt vanaf deze datum het PBD (plastic verpakkingen, blik en drankkartons) aan huis op. Zo’n 36.000 huishoudens krijgen hiervoor een minicontainer (=kliko) met oranje deksel. Het restafval in de grijze container halen we vanaf […]