Bouwvakantie

Fase 1 van de renovatie is klaar en voor de start van fase 2 genieten we even extra van de zomer. In de vakantieperiode zijn wij en aannemer Huybregts Relou een aantal weken beperkt aanwezig. U kunt met dringende zaken uiteraard altijd bij ons terecht via nummer 073-648 24 00 of via mail projectconsulent@zayaz.nl. Voor de volledigheid ziet u hieronder een overzicht van de vakanties van het projectteam Renovatie:

Huybregts Relou: 8 augustus t/m 2 september

Zayaz
Projectconsulenten
Sandra Kiani: 8 augustus t/m 2 september
Touria Taalabi: 29 augustus t/m 16 september
Technisch opzichter
Willem Bogaerts: 8 t/m 26 augustus

Voor algemene vragen over de nieuwbouwontwikkelingen kunt u mailen naar deharenheefthet@zayaz.nl
Wij wensen u een fijne vakantie!

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Renovatie
juni 2024

Supergezellig wijkfeest

Zaterdag 8 juni 2024 vierden we samen met de buurt het ‘De Haren heeft het’-wijkfeest. Het werd een vrolijke middag met muziek, vertier en gezelligheid. Bekijk hier de foto’s.

  • De Haren
  • Nieuwbouw
mei 2024

Kansen voor doorstromers in De Haren

Een nieuw thuis in je eigen wijk De Haren is een fijne wijk. Na de bouw van de grote eengezinswoningen, in de jaren ’70, kwamen er veel gezinnenmet kinderen wonen in de wijk. Die kinderen zijn inmiddels (al een tijdje) het huis uit. Dus nu wonen er veel 50-plussers, alleen of met z’n tweeën, in […]

  • De Haren
  • Renovatie
mei 2024

Het zit er op!

Na ruim 3 jaar renoveren zijn we dan echt klaar. Momenteel worden nog de laatste kleine werkzaamheden uitgevoerd: model- en de directiewoning leegruimen en bouwterrein afbreken. En daarna wordt het stil….
We zijn blij en trots dat we in de afgelopen jaren zo goed door de wijk zijn ontvangen én dat we ruim 300 woningen mochten renoveren en verduurzamen. Met grote dank aan ieders inzet; zowel van de werklui, als jullie, wijkbewoners. Want zo’n renovatie van circa 5 weken is best ingrijpend. Maar samen is het ons gelukt!