Bouwvakantie

Fase 1 van de renovatie is klaar en voor de start van fase 2 genieten we even extra van de zomer. In de vakantieperiode zijn wij en aannemer Huybregts Relou een aantal weken beperkt aanwezig. U kunt met dringende zaken uiteraard altijd bij ons terecht via nummer 073-648 24 00 of via mail projectconsulent@zayaz.nl. Voor de volledigheid ziet u hieronder een overzicht van de vakanties van het projectteam Renovatie:

Huybregts Relou: 8 augustus t/m 2 september

Zayaz
Projectconsulenten
Sandra Kiani: 8 augustus t/m 2 september
Touria Taalabi: 29 augustus t/m 16 september
Technisch opzichter
Willem Bogaerts: 8 t/m 26 augustus

Voor algemene vragen over de nieuwbouwontwikkelingen kunt u mailen naar deharenheefthet@zayaz.nl
Wij wensen u een fijne vakantie!

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
januari 2023

2022 – een terugblik

Er zijn dit jaar mooie, duurzame stappen gezet in De Haren. We hebben hard, met veel plezier én grensontkennend samengewerkt en mooie duurzame stappen gezet dit jaar. Daarvoor dank aan al onze partners en bewoners in de wijk. Klik op ‘Lees meer’ en bekijk de video.

  • Vierde Haren
  • Gebiedsontwikkeling
december 2022

Diny wil nooit meer weg uit De Haren, zeker niet na de renovatie van haar huis

Diny Peters woont al vanaf het begin in De Haren. Het Brabants Dagblad interviewde haar tijdens de bewonersbijeenkomst in december. Lees hier waarom Diny nooit meer weg wil uit De Haren.

  • Derde Haren
  • Renovatie
december 2022

Fijne feestdagen

En een gezond 2023 met veel woonplezier! De medewerkers van de aannemer en onderaannemers hebben hard gewerkt; zo’n 46 woningen aan de Vierde Haren zijn al klaar. Nog 92 woningen te gaan deze fase. Maar nu eerst even genieten van de welverdiende rust. In de periode van 23 december tot 9 januari zijn de medewerkers […]