Buurtbijeenkomst gebiedsontwikkeling

In december 2022 spraken we velen van jullie tijdens de bijeenkomsten in de BBS Haren Donk en Reit. Sindsdien hebben we niet stilgezeten. Fase 2 van de renovatie is bijna klaar. De architect maakt de ontwerpen van de nieuwbouw. En neemt jullie en onze ideeën hierin mee. Daarnaast zitten we regelmatig met de gemeente aan tafel. Over onderwerpen zoals inrichting van de openbare ruimte, (duurzame) nieuwbouw, buurtleven en verkeer. Ook krijgen de eerste activiteiten vanuit ontmoetingsplek ’t HarenHuis (Vierde Haren 59) vorm. Hebben we inmiddels een eigen Facebookpagina. En leren we steeds meer bewoners kennen met mooie ideeën voor de buurt. Kortom: hoogste tijd om elkaar weer eens bij te praten over de ontwikkelingen in de wijk.

Bent u nieuwsgierig naar de voortgang of heeft u ideeën die u met ons wilt delen? Kom dan naar de bewonersbijeenkomst op:

Dinsdag 13 juni a.s.
16.00 – 19.00 uur
BBS Haren Donk en Reit (Ploossche Hof 85)

Tot ziens,
Medewerkers Zayaz en architectenbureau KAW

Heeft u eerder al een vraag of opmerking? Mail ons dan: deharenheefthet@zayaz.nl

Volg ons ook op Facebook

Open de ‘fotocamera’-app op uw mobiele telefoon en scan de QR-code hieronder. Klik op de link en kom direct op onze Facebookpagina. Klik vervolgens op de knop ‘Volgen’. Zo blijft u op de hoogte van nieuws en activiteiten in de buurt.

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
  • Nieuwbouw
februari 2024

Extra woningen in bestaande wijken

Visie van architectenbureau KAW: voeg extra woningen toe in bestaande wijken. In een interview met de krant noemen ze de gebiedsontwikkeling in De Haren als mooi voorbeeld van hoe dit succesvol, en in goede samenwerking met de buurt, kan worden georganiseerd. Lees hier het hele artikel van het Brabants Dagblad.

  • De Haren
  • Buurtaanpak
januari 2024

College over huurrechten

voor jongeren Op 6 februari 2024 wordt een bijeenkomst 𝙃𝙐𝙍𝙀𝙉 𝙑𝙊𝙊𝙍 𝘽𝙀𝙂𝙄𝙉𝙉𝙀𝙍𝙎 georganiseerd over huurrechten voor jongeren. Een gezamenlijk initiatief van de Bossche corporaties, gemeente en Stedelijk Huurders Platform. Aanmelden is niet nodig. Kom op dinsdag 6 februari om 17.30 uur naar Avans Hogeschool en stel al je vragen.

  • De Haren
  • Buurtaanpak
januari 2024

Gewijzigde afvalinzameling!

Check de afvalkalender of de Afvalstoffendienst app. Vanaf maandag 5 februari 2024 verandert de afvalinzameling in de gemeente ’s-Hertogenbosch. De Afvalstoffendienst haalt vanaf deze datum het PBD (plastic verpakkingen, blik en drankkartons) aan huis op. Zo’n 36.000 huishoudens krijgen hiervoor een minicontainer (=kliko) met oranje deksel. Het restafval in de grijze container halen we vanaf […]