Buurtbijeenkomst gebiedsontwikkeling

In december 2022 spraken we velen van jullie tijdens de bijeenkomsten in de BBS Haren Donk en Reit. Sindsdien hebben we niet stilgezeten. Fase 2 van de renovatie is bijna klaar. De architect maakt de ontwerpen van de nieuwbouw. En neemt jullie en onze ideeën hierin mee. Daarnaast zitten we regelmatig met de gemeente aan tafel. Over onderwerpen zoals inrichting van de openbare ruimte, (duurzame) nieuwbouw, buurtleven en verkeer. Ook krijgen de eerste activiteiten vanuit ontmoetingsplek ’t HarenHuis (Vierde Haren 59) vorm. Hebben we inmiddels een eigen Facebookpagina. En leren we steeds meer bewoners kennen met mooie ideeën voor de buurt. Kortom: hoogste tijd om elkaar weer eens bij te praten over de ontwikkelingen in de wijk.

Bent u nieuwsgierig naar de voortgang of heeft u ideeën die u met ons wilt delen? Kom dan naar de bewonersbijeenkomst op:

Dinsdag 13 juni a.s.
16.00 – 19.00 uur
BBS Haren Donk en Reit (Ploossche Hof 85)

Tot ziens,
Medewerkers Zayaz en architectenbureau KAW

Heeft u eerder al een vraag of opmerking? Mail ons dan: deharenheefthet@zayaz.nl

Volg ons ook op Facebook

Open de ‘fotocamera’-app op uw mobiele telefoon en scan de QR-code hieronder. Klik op de link en kom direct op onze Facebookpagina. Klik vervolgens op de knop ‘Volgen’. Zo blijft u op de hoogte van nieuws en activiteiten in de buurt.

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Renovatie
juni 2024

Supergezellig wijkfeest

Zaterdag 8 juni 2024 vierden we samen met de buurt het ‘De Haren heeft het’-wijkfeest. Het werd een vrolijke middag met muziek, vertier en gezelligheid. Bekijk hier de foto’s.

  • De Haren
  • Nieuwbouw
mei 2024

Kansen voor doorstromers in De Haren

Een nieuw thuis in je eigen wijk De Haren is een fijne wijk. Na de bouw van de grote eengezinswoningen, in de jaren ’70, kwamen er veel gezinnenmet kinderen wonen in de wijk. Die kinderen zijn inmiddels (al een tijdje) het huis uit. Dus nu wonen er veel 50-plussers, alleen of met z’n tweeën, in […]

  • De Haren
  • Renovatie
mei 2024

Het zit er op!

Na ruim 3 jaar renoveren zijn we dan echt klaar. Momenteel worden nog de laatste kleine werkzaamheden uitgevoerd: model- en de directiewoning leegruimen en bouwterrein afbreken. En daarna wordt het stil….
We zijn blij en trots dat we in de afgelopen jaren zo goed door de wijk zijn ontvangen én dat we ruim 300 woningen mochten renoveren en verduurzamen. Met grote dank aan ieders inzet; zowel van de werklui, als jullie, wijkbewoners. Want zo’n renovatie van circa 5 weken is best ingrijpend. Maar samen is het ons gelukt!