Buurtbijeenkomst gebiedsontwikkeling

In december 2022 spraken we velen van jullie tijdens de bijeenkomsten in de BBS Haren Donk en Reit. Sindsdien hebben we niet stilgezeten. Fase 2 van de renovatie is bijna klaar. De architect maakt de ontwerpen van de nieuwbouw. En neemt jullie en onze ideeën hierin mee. Daarnaast zitten we regelmatig met de gemeente aan tafel. Over onderwerpen zoals inrichting van de openbare ruimte, (duurzame) nieuwbouw, buurtleven en verkeer. Ook krijgen de eerste activiteiten vanuit ontmoetingsplek ’t HarenHuis (Vierde Haren 59) vorm. Hebben we inmiddels een eigen Facebookpagina. En leren we steeds meer bewoners kennen met mooie ideeën voor de buurt. Kortom: hoogste tijd om elkaar weer eens bij te praten over de ontwikkelingen in de wijk.

Bent u nieuwsgierig naar de voortgang of heeft u ideeën die u met ons wilt delen? Kom dan naar de bewonersbijeenkomst op:

Dinsdag 13 juni a.s.
16.00 – 19.00 uur
BBS Haren Donk en Reit (Ploossche Hof 85)

Tot ziens,
Medewerkers Zayaz en architectenbureau KAW

Heeft u eerder al een vraag of opmerking? Mail ons dan: deharenheefthet@zayaz.nl

Volg ons ook op Facebook

Open de ‘fotocamera’-app op uw mobiele telefoon en scan de QR-code hieronder. Klik op de link en kom direct op onze Facebookpagina. Klik vervolgens op de knop ‘Volgen’. Zo blijft u op de hoogte van nieuws en activiteiten in de buurt.

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • Eerste Haren
  • Ploossche Hof
  • Renovatie
september 2023

1,2,3 … start

Fase 3 van de renovatie en verduurzaming is gestart Op 25 september was het dan eindelijk zover: de start van de renovatie en verduurzaming van de laatste 68 woningen in De Haren. Het eerste blok huizen dat wordt ‘ingepakt’ met steigers is Eerste Haren 45 t/m 53. De bewoners kunnen uitkijken naar de nieuwe gevels […]

  • De Haren
  • Vierde Haren
  • Gebiedsontwikkeling
september 2023

Lezen is leuk

Yes … de eerste miniBIEB in De Haren is een feit. Buurtbewoners Ingrid en haar dochter hebben de ruilkast ingericht voor boeken, tijdschriften en misschien later ook nog voor andere spulletjes. Op elke donderdag tussen 10.00 en 14.00 uur is de miniBIEB in ’t HarenHuis geopend. Kom je een boekje halen of brengen? Tot ziens!

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
september 2023

Rommelmarkt succes!

Zondag 17 september werd er sinds jaren weer een rommelmarkt (braderie) georganiseerd in De Haren. Buurtbewoners Corrie, Netty (op foto hierboven) en Marianne zetten opnieuw hun schouders eronder met als resultaat: een gezellige dag rondom het veldje tussen de Derde en Vierde Haren. Na een zonovergoten zaterdag, liet de zon het helaas op ZONdag afweten. […]