Een verdiende kerstattentie

Er worden mooie, duurzame stappen gezet in De Haren. Door de goede samenwerking tussen medewerkers van Huybregts Relou en Zayaz rijdt de renovatietrein met een flinke vaart door de wijk. Voor de kerstvakantie zijn al 46 van de 138 woningen van fase 2 klaar. Een genot voor de bewoners; zij zitten er warmpjes bij deze kerst. We brachten de bewoners een leuke kerstattentie om hen te bedanken voor hun begrip en medewerking. En vanochtend werd het hele bouwteam verrast met een smakelijk dankjewel. Gewoon omdat we het met z’n allen goed doen in De Haren. En daar zijn we trots op.

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
januari 2023

2022 – een terugblik

Er zijn dit jaar mooie, duurzame stappen gezet in De Haren. We hebben hard, met veel plezier én grensontkennend samengewerkt en mooie duurzame stappen gezet dit jaar. Daarvoor dank aan al onze partners en bewoners in de wijk. Klik op ‘Lees meer’ en bekijk de video.

  • Vierde Haren
  • Gebiedsontwikkeling
december 2022

Diny wil nooit meer weg uit De Haren, zeker niet na de renovatie van haar huis

Diny Peters woont al vanaf het begin in De Haren. Het Brabants Dagblad interviewde haar tijdens de bewonersbijeenkomst in december. Lees hier waarom Diny nooit meer weg wil uit De Haren.

  • Derde Haren
  • Renovatie
december 2022

Fijne feestdagen

En een gezond 2023 met veel woonplezier! De medewerkers van de aannemer en onderaannemers hebben hard gewerkt; zo’n 46 woningen aan de Vierde Haren zijn al klaar. Nog 92 woningen te gaan deze fase. Maar nu eerst even genieten van de welverdiende rust. In de periode van 23 december tot 9 januari zijn de medewerkers […]