Een verdiende kerstattentie

Er worden mooie, duurzame stappen gezet in De Haren. Door de goede samenwerking tussen medewerkers van Huybregts Relou en Zayaz rijdt de renovatietrein met een flinke vaart door de wijk. Voor de kerstvakantie zijn al 46 van de 138 woningen van fase 2 klaar. Een genot voor de bewoners; zij zitten er warmpjes bij deze kerst. We brachten de bewoners een leuke kerstattentie om hen te bedanken voor hun begrip en medewerking. En vanochtend werd het hele bouwteam verrast met een smakelijk dankjewel. Gewoon omdat we het met z’n allen goed doen in De Haren. En daar zijn we trots op.

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Renovatie
juni 2024

Supergezellig wijkfeest

Zaterdag 8 juni 2024 vierden we samen met de buurt het ‘De Haren heeft het’-wijkfeest. Het werd een vrolijke middag met muziek, vertier en gezelligheid. Bekijk hier de foto’s.

  • De Haren
  • Nieuwbouw
mei 2024

Kansen voor doorstromers in De Haren

Een nieuw thuis in je eigen wijk De Haren is een fijne wijk. Na de bouw van de grote eengezinswoningen, in de jaren ’70, kwamen er veel gezinnenmet kinderen wonen in de wijk. Die kinderen zijn inmiddels (al een tijdje) het huis uit. Dus nu wonen er veel 50-plussers, alleen of met z’n tweeën, in […]

  • De Haren
  • Renovatie
mei 2024

Het zit er op!

Na ruim 3 jaar renoveren zijn we dan echt klaar. Momenteel worden nog de laatste kleine werkzaamheden uitgevoerd: model- en de directiewoning leegruimen en bouwterrein afbreken. En daarna wordt het stil….
We zijn blij en trots dat we in de afgelopen jaren zo goed door de wijk zijn ontvangen én dat we ruim 300 woningen mochten renoveren en verduurzamen. Met grote dank aan ieders inzet; zowel van de werklui, als jullie, wijkbewoners. Want zo’n renovatie van circa 5 weken is best ingrijpend. Maar samen is het ons gelukt!