Feestelijke afsluiting fase 1

Op 6 juli sloten de bewoners van de Tweede en Derde Haren, (onder)aannemers en medewerkers van Zayaz fase 1 feestelijk af. Het was heerlijk weer, druk én gezellig! Met een puntzak friet of een ijsje in de hand werden ervaringen van het afgelopen jaar gedeeld. Het was fijn om van bewoners terug te horen dat zij tevreden zijn met hun verduurzaamde woning en over de manier waarop de aannemer en de werkmannen hun huis hebben gerenoveerd. Dat door het werk het onderlinge contact in de buurt is verbeterd, is ook een grote plus. Daar zijn wij ook heel blij mee, wij gunnen het bewoners goed samen te leven. En kijken uit naar fase 2 en 3.

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Renovatie
juni 2024

Supergezellig wijkfeest

Zaterdag 8 juni 2024 vierden we samen met de buurt het ‘De Haren heeft het’-wijkfeest. Het werd een vrolijke middag met muziek, vertier en gezelligheid. Bekijk hier de foto’s.

  • De Haren
  • Nieuwbouw
mei 2024

Kansen voor doorstromers in De Haren

Een nieuw thuis in je eigen wijk De Haren is een fijne wijk. Na de bouw van de grote eengezinswoningen, in de jaren ’70, kwamen er veel gezinnenmet kinderen wonen in de wijk. Die kinderen zijn inmiddels (al een tijdje) het huis uit. Dus nu wonen er veel 50-plussers, alleen of met z’n tweeën, in […]

  • De Haren
  • Renovatie
mei 2024

Het zit er op!

Na ruim 3 jaar renoveren zijn we dan echt klaar. Momenteel worden nog de laatste kleine werkzaamheden uitgevoerd: model- en de directiewoning leegruimen en bouwterrein afbreken. En daarna wordt het stil….
We zijn blij en trots dat we in de afgelopen jaren zo goed door de wijk zijn ontvangen én dat we ruim 300 woningen mochten renoveren en verduurzamen. Met grote dank aan ieders inzet; zowel van de werklui, als jullie, wijkbewoners. Want zo’n renovatie van circa 5 weken is best ingrijpend. Maar samen is het ons gelukt!