Feestelijke afsluiting fase 1

Op 6 juli sloten de bewoners van de Tweede en Derde Haren, (onder)aannemers en medewerkers van Zayaz fase 1 feestelijk af. Het was heerlijk weer, druk én gezellig! Met een puntzak friet of een ijsje in de hand werden ervaringen van het afgelopen jaar gedeeld. Het was fijn om van bewoners terug te horen dat zij tevreden zijn met hun verduurzaamde woning en over de manier waarop de aannemer en de werkmannen hun huis hebben gerenoveerd. Dat door het werk het onderlinge contact in de buurt is verbeterd, is ook een grote plus. Daar zijn wij ook heel blij mee, wij gunnen het bewoners goed samen te leven. En kijken uit naar fase 2 en 3.

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
januari 2023

2022 – een terugblik

Er zijn dit jaar mooie, duurzame stappen gezet in De Haren. We hebben hard, met veel plezier én grensontkennend samengewerkt en mooie duurzame stappen gezet dit jaar. Daarvoor dank aan al onze partners en bewoners in de wijk. Klik op ‘Lees meer’ en bekijk de video.

  • Vierde Haren
  • Gebiedsontwikkeling
december 2022

Diny wil nooit meer weg uit De Haren, zeker niet na de renovatie van haar huis

Diny Peters woont al vanaf het begin in De Haren. Het Brabants Dagblad interviewde haar tijdens de bewonersbijeenkomst in december. Lees hier waarom Diny nooit meer weg wil uit De Haren.

  • Derde Haren
  • Renovatie
december 2022

Fijne feestdagen

En een gezond 2023 met veel woonplezier! De medewerkers van de aannemer en onderaannemers hebben hard gewerkt; zo’n 46 woningen aan de Vierde Haren zijn al klaar. Nog 92 woningen te gaan deze fase. Maar nu eerst even genieten van de welverdiende rust. In de periode van 23 december tot 9 januari zijn de medewerkers […]