Feestelijke oplevering fase 2

Uitnodiging bewoners Vierde, Vijfde en Zesde Haren

Begin juni plaatsen we alweer de laatste gevels van fase 2. Het is snel gegaan, het einde is in zicht. We hebben met z’n allen hard gewerkt en kijken nu al terug op een geslaagde tweede fase van de renovatie. Dit willen we graag met alle bewoners van de Vierde, Vijfde en Zesde Haren vieren. Om dit samen met alle werklui te kunnen vieren, doen we dit al op:
Donderdag 1 juni
15.30 tot 17.30 uur
locatie: parkeerplaats bij Vierde Haren 39 t/m 45

Let op: de locatie is anders dan op de uitnodiging die u in de brievenbus heeft gekregen.

Gezellig als u komt,
projectteam Zayaz en Huybregts Relou (en onderaannemers

We maken een beelden van deze feestmiddag, Wilt u niet op de foto/film? Geeft dit dan bij ons aan.

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
  • Nieuwbouw
februari 2024

Extra woningen in bestaande wijken

Visie van architectenbureau KAW: voeg extra woningen toe in bestaande wijken. In een interview met de krant noemen ze de gebiedsontwikkeling in De Haren als mooi voorbeeld van hoe dit succesvol, en in goede samenwerking met de buurt, kan worden georganiseerd. Lees hier het hele artikel van het Brabants Dagblad.

  • De Haren
  • Buurtaanpak
januari 2024

College over huurrechten

voor jongeren Op 6 februari 2024 wordt een bijeenkomst 𝙃𝙐𝙍𝙀𝙉 π™‘π™Šπ™Šπ™ π˜½π™€π™‚π™„π™‰π™‰π™€π™π™Ž georganiseerd over huurrechten voor jongeren. Een gezamenlijk initiatief van de Bossche corporaties, gemeente en Stedelijk Huurders Platform. Aanmelden is niet nodig. Kom op dinsdag 6 februari om 17.30 uur naar Avans Hogeschool en stel al je vragen.

  • De Haren
  • Buurtaanpak
januari 2024

Gewijzigde afvalinzameling!

Check de afvalkalender of de Afvalstoffendienst app. Vanaf maandag 5 februari 2024 verandert de afvalinzameling in de gemeente ’s-Hertogenbosch. De Afvalstoffendienst haalt vanaf deze datum het PBD (plastic verpakkingen, blik en drankkartons) aan huis op. Zo’n 36.000 huishoudens krijgen hiervoor een minicontainer (=kliko) met oranje deksel. Het restafval in de grijze container halen we vanaf […]