Feestelijke oplevering fase 2

Uitnodiging bewoners Vierde, Vijfde en Zesde Haren

Begin juni plaatsen we alweer de laatste gevels van fase 2. Het is snel gegaan, het einde is in zicht. We hebben met z’n allen hard gewerkt en kijken nu al terug op een geslaagde tweede fase van de renovatie. Dit willen we graag met alle bewoners van de Vierde, Vijfde en Zesde Haren vieren. Om dit samen met alle werklui te kunnen vieren, doen we dit al op:
Donderdag 1 juni
15.30 tot 17.30 uur
locatie: parkeerplaats bij Vierde Haren 39 t/m 45

Let op: de locatie is anders dan op de uitnodiging die u in de brievenbus heeft gekregen.

Gezellig als u komt,
projectteam Zayaz en Huybregts Relou (en onderaannemers

We maken een beelden van deze feestmiddag, Wilt u niet op de foto/film? Geeft dit dan bij ons aan.

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Renovatie
juni 2024

Supergezellig wijkfeest

Zaterdag 8 juni 2024 vierden we samen met de buurt het ‘De Haren heeft het’-wijkfeest. Het werd een vrolijke middag met muziek, vertier en gezelligheid. Bekijk hier de foto’s.

  • De Haren
  • Nieuwbouw
mei 2024

Kansen voor doorstromers in De Haren

Een nieuw thuis in je eigen wijk De Haren is een fijne wijk. Na de bouw van de grote eengezinswoningen, in de jaren ’70, kwamen er veel gezinnenmet kinderen wonen in de wijk. Die kinderen zijn inmiddels (al een tijdje) het huis uit. Dus nu wonen er veel 50-plussers, alleen of met z’n tweeën, in […]

  • De Haren
  • Renovatie
mei 2024

Het zit er op!

Na ruim 3 jaar renoveren zijn we dan echt klaar. Momenteel worden nog de laatste kleine werkzaamheden uitgevoerd: model- en de directiewoning leegruimen en bouwterrein afbreken. En daarna wordt het stil….
We zijn blij en trots dat we in de afgelopen jaren zo goed door de wijk zijn ontvangen én dat we ruim 300 woningen mochten renoveren en verduurzamen. Met grote dank aan ieders inzet; zowel van de werklui, als jullie, wijkbewoners. Want zo’n renovatie van circa 5 weken is best ingrijpend. Maar samen is het ons gelukt!