Feestje fase 3 oplevering

Uitnodiging voor bewoners van de Eerste Haren en Ploossche Hof

Begin maart plaatsten we alweer de laatste gevels van fase 3. Het is snel gegaan, het einde is inzicht. We hebben met z’n allen hard gewerkt en kijken nu al terug op een geslaagde laatste fase van het grote renovatieproject in De Haren. En dit willen we graag met alle bewoners van de Eerste Haren en Ploossche Hof en de werklui vieren op:
donderdag 11 april
15.30 tot 17.30 uur

locatie: parkeerplaatsen bij Eerste Haren 44 t/m 54

Gezellig als u komt,
projectteam Zayaz en Huybregts Relou (en onderaannemers)

NB. We maken beelden van deze feestmiddag, Wilt u niet op de foto/film? Geeft dit dan bij ons aan.

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Renovatie
mei 2024

Het zit er op!

Na ruim 3 jaar renoveren zijn we dan echt klaar. Momenteel worden nog de laatste kleine werkzaamheden uitgevoerd: model- en de directiewoning leegruimen en bouwterrein afbreken. En daarna wordt het stil….
We zijn blij en trots dat we in de afgelopen jaren zo goed door de wijk zijn ontvangen én dat we ruim 300 woningen mochten renoveren en verduurzamen. Met grote dank aan ieders inzet; zowel van de werklui, als jullie, wijkbewoners. Want zo’n renovatie van circa 5 weken is best ingrijpend. Maar samen is het ons gelukt!

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
mei 2024

Wijkfeest 8 juni

Op 8 juni a.s. organiseren we het grote ‘De Haren heeft het’-wijkfeest. Voor alle wijkbewoners. De persoonlijke uitnodiging valt binnenkort in de brievenbus.
Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws!

  • Eerste Haren
  • Ploossche Hof
  • Renovatie
april 2024

Oplevering fase 3 gevierd

De derde en laatste fase van de renovatie is een feit. Het geduld van de bewoners van de Eerste Haren en Ploossche Hof werd flink op de proef gesteld. Daar waar buurtgenoten al lange tijd van hun verduurzaamde huis kunnen genieten, waren zij pas jaren later aan de beurt. Gelukkig is hun huis nu ook klaar en kunnen zij ook gaan genieten. Onder andere van de energiekosten, die zichtbaar omlaag gaan.