Het werk zit er bijna op!

Dus tijd voor een bedankje voor alle vaklui die zich drie jaar lang hebben ingezet voor het renovatie- en verduurzamingsproject De Haren. Mede dankzij hen kijken we terug op een succesvolle renovatie. Bewoners beloonde het renovatieteam met een gemiddeld rapportcijfer van 8,3, een echte opsteker. Dat werd gevierd … in het zonnetje met een frietje en snack. En een leuke attentie, zodat ze voortaan elke lunch terugdenken aan de mooie tijd in De Haren: een goed gevulde broodtrommel met de daarop de slogan: De Haren had het….een Toprenovatieteam!

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
juli 2024

Workshop architect

Gemeente ‘s-Hertogenbosch daagde, samen met computerbedrijf Microsoft, Bossche kinderen uit om hun ideale woonplek in De Haren te bouwen. Niet met hout en steen, maar op de computer. De winnaars gingen los met papier, lijm en schaar tijdens de workshop ‘maquette bouwen; een van de prijzen van de wedstrijd.

  • De Haren
  • Renovatie
juni 2024

Supergezellig wijkfeest

Zaterdag 8 juni 2024 vierden we samen met de buurt het ‘De Haren heeft het’-wijkfeest. Het werd een vrolijke middag met muziek, vertier en gezelligheid. Bekijk hier de foto’s.

  • De Haren
  • Nieuwbouw
mei 2024

Kansen voor doorstromers in De Haren

Een nieuw thuis in je eigen wijk De Haren is een fijne wijk. Na de bouw van de grote eengezinswoningen, in de jaren ’70, kwamen er veel gezinnenmet kinderen wonen in de wijk. Die kinderen zijn inmiddels (al een tijdje) het huis uit. Dus nu wonen er veel 50-plussers, alleen of met z’n tweeën, in […]