Internationale vrouwendag

Gratis yogalessen in De Haren

𝙄𝙣𝙩𝙚𝙧𝙣𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡𝙚 𝙫𝙧𝙤𝙪𝙬𝙚𝙣𝙙𝙖𝙜 – hele maand maart 𝙜𝙧𝙖𝙩𝙞𝙨 𝙮𝙤𝙜𝙖𝙡𝙚𝙨𝙨𝙚𝙣 𝙞𝙣 𝘿𝙚 𝙃𝙖𝙧𝙚𝙣
Binnenkort is het weer Internationale Vrouwendag. Sermin Boekhoven wil heel graag de geestelijke en lichamelijke gezondheid van vrouwen ondersteunen. Daarom biedt buurtbewoner Sermin gedurende de hele maand maart gratis yogales aan. Door de yoga-oefeningen worden spieren sterker, wordt de geest ontspannen en wordt het lichaam leniger.

Locatie/tijd

BBS Haren Donk en Reit
Maandag en woensdagavond om 19.00 uur

’t HarenHuis – Vierde Haren 59
Vrijdag om 10.00 uur

Jullie zijn van harte welkom!

Yogalerares Sermin stelt zich voor

Ik ben Sermin Boekhoven een gediplomeerd yogadocent (International Yoga Alliance 200 hours YYT) Ik verdiepte mijn techniek in India en studeerde fysieke, emotionele en geestelijke effecten van yoga in de School of Human Studies in Sweden

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • Eerste Haren
  • Ploossche Hof
  • Renovatie
april 2024

Oplevering fase 3 gevierd

De derde en laatste fase van de renovatie is een feit. Het geduld van de bewoners van de Eerste Haren en Ploossche Hof werd flink op de proef gesteld. Daar waar buurtgenoten al lange tijd van hun verduurzaamde huis kunnen genieten, waren zij pas jaren later aan de beurt. Gelukkig is hun huis nu ook klaar en kunnen zij ook gaan genieten. Onder andere van de energiekosten, die zichtbaar omlaag gaan.

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
april 2024

’t HarenHuis, kom binnen en doe mee!

In april en mei organiseren de Social Work-studenten van Avans een aantal gezellige donderdagen met spelletjes, muziek en natuurlijk een lekker kopje koffie of thee. Gezellig als jullie ook komen!

  • Eerste Haren
  • Ploossche Hof
  • Renovatie
april 2024

Feestje fase 3 oplevering

Bewoners van de Eerste Haren en Ploossche Hof zijn van harte welkom bij het opleveringsfeestje op donderdag 11 april van 15.30 – 17.30 uur bij de parkeerplaatsen ter hoogte van Eerste Haren 44 t/m 54. Tot ziens!