Internationale vrouwendag

Gratis yogalessen in De Haren

𝙄𝙣𝙩𝙚𝙧𝙣𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡𝙚 𝙫𝙧𝙤𝙪𝙬𝙚𝙣𝙙𝙖𝙜 – hele maand maart 𝙜𝙧𝙖𝙩𝙞𝙨 𝙮𝙤𝙜𝙖𝙡𝙚𝙨𝙨𝙚𝙣 𝙞𝙣 𝘿𝙚 𝙃𝙖𝙧𝙚𝙣
Binnenkort is het weer Internationale Vrouwendag. Sermin Boekhoven wil heel graag de geestelijke en lichamelijke gezondheid van vrouwen ondersteunen. Daarom biedt buurtbewoner Sermin gedurende de hele maand maart gratis yogales aan. Door de yoga-oefeningen worden spieren sterker, wordt de geest ontspannen en wordt het lichaam leniger.

Locatie/tijd

BBS Haren Donk en Reit
Maandag en woensdagavond om 19.00 uur

’t HarenHuis – Vierde Haren 59
Vrijdag om 10.00 uur

Jullie zijn van harte welkom!

Yogalerares Sermin stelt zich voor

Ik ben Sermin Boekhoven een gediplomeerd yogadocent (International Yoga Alliance 200 hours YYT) Ik verdiepte mijn techniek in India en studeerde fysieke, emotionele en geestelijke effecten van yoga in de School of Human Studies in Sweden

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
juli 2024

Workshop architect

Gemeente ‘s-Hertogenbosch daagde, samen met computerbedrijf Microsoft, Bossche kinderen uit om hun ideale woonplek in De Haren te bouwen. Niet met hout en steen, maar op de computer. De winnaars gingen los met papier, lijm en schaar tijdens de workshop ‘maquette bouwen; een van de prijzen van de wedstrijd.

  • De Haren
  • Renovatie
juni 2024

Supergezellig wijkfeest

Zaterdag 8 juni 2024 vierden we samen met de buurt het ‘De Haren heeft het’-wijkfeest. Het werd een vrolijke middag met muziek, vertier en gezelligheid. Bekijk hier de foto’s.

  • De Haren
  • Nieuwbouw
mei 2024

Kansen voor doorstromers in De Haren

Een nieuw thuis in je eigen wijk De Haren is een fijne wijk. Na de bouw van de grote eengezinswoningen, in de jaren ’70, kwamen er veel gezinnenmet kinderen wonen in de wijk. Die kinderen zijn inmiddels (al een tijdje) het huis uit. Dus nu wonen er veel 50-plussers, alleen of met z’n tweeën, in […]