Keuzepakket 5

Toiletruimte vervangen

Ook het kleinste kamertje is in veel gevallen aan vernieuwing toe. Tijdens een huisbezoek beoordeelt de uitvoerder de technische staat van uw huis, waaronder de toiletruimte. We noemen dit een warme opname. Is de toiletruimte aan vervanging toe? Dan is de keuze aan u: wel of niet een nieuwe toiletruimte.

Tegels kiezen

U heeft keuze uit verschillende kleuren wand- en vloertegels. We plannen een keuzemoment in de modelwoning. Hier staan alle showmodellen van de tegels uitgestald. Dat maakt de keuze voor u een stuk gemakkelijker.

Extra’s

De aanpak van het toilet is gratis. Tegen bijbetaling kunt u kiezen voor extra comfort: een verhoogde of een hangende toiletpot in plaats van de standaard toiletpot.


De Haren - Het project icon

Gebiedsontwikkeling De Haren

De Haren heeft het!

Renovatie & Verduurzaming

We verbeteren ruim 300 woningen in de wijk. Naast de verplichte werkzaamheden kiezen bewoners zelf wat ze willen verbeteren aan hun huis. Een nieuwe badkamer, keuken en/of toilet. Velen van hen maken net als ons een bewuste keuze voor duurzaamheid en kiezen voor gevelvervanging, dakisolatie en zonnepanelen. Het werk gaat in een treintje: straat voor straat.

Nieuwbouw

‘s-Hertogenbosch heeft een groot tekort aan huurwoningen. Onderzoek wees uit dat er op verschillende plekken in de wijk nieuwbouw mogelijk is. Samen met de bewoners is de keuze gemaakt voor sloop en vervangende nieuwbouw op vier plekken in de wijk. Hoeveel en wat voor soort woningen gaan we bouwen? Voor wie zijn deze woningen? Hoe willen mensen samen wonen in deze wijk? Samen met bewoners en gemeente zoeken we naar de beste invulling van deze plekken in de wijk.

#onzebuurt

Je ergens thuis voelen zit ‘m niet alleen in een veilig, fijn en goed onderhouden huis. Het zit ‘m ook in de mensen met wie je samenwoont in dat huis en in de buurt. Heb je fijn contact met de buren? Voel je je veilig en welkom in de buurt? Kun je het leven leiden zoals je dat wilt én met wie je dat wilt? Met de buurtontwikkeling richten we ons – samen met bewoners en onze maatschappelijke partners in de wijk – op het welzijn van alle bewoners.