Nieuw meldpunt

Samen de buurt schoon, heel en veilig houden

𝗭𝗼 𝗴𝗲𝗺𝗲𝗹𝗱. 𝗭𝗼 π—΅π—²π—Ώπ˜€π˜π—²π—Ήπ—±. Met deze slogan roept de gemeente inwoners op om schade of hinder op straat te melden. Zodat we samen zorgen voor een schone, veilige en leefbare omgeving. Een kapot speeltoestel, een losse stoeptegel of een omgevallen boom; voorheen kon je er melding van maken via de BuitenBeter app. Deze app werkte niet langer naar wens en wordt sinds 1 januari 2024 vervangen door een de nieuwe meldingspagina: Meldingen ‘s-Hertogenbosch

Op deze pagina lees je hoe het werkt. Ook krijg je uitleg hoe je de directe link naar het meldingsformulier op het beginscherm van je mobiele telefoon of iPad kunt zetten.

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Renovatie
juni 2024

Supergezellig wijkfeest

Zaterdag 8 juni 2024 vierden we samen met de buurt het ‘De Haren heeft het’-wijkfeest. Het werd een vrolijke middag met muziek, vertier en gezelligheid. Bekijk hier de foto’s.

  • De Haren
  • Nieuwbouw
mei 2024

Kansen voor doorstromers in De Haren

Een nieuw thuis in je eigen wijk De Haren is een fijne wijk. Na de bouw van de grote eengezinswoningen, in de jaren ’70, kwamen er veel gezinnenmet kinderen wonen in de wijk. Die kinderen zijn inmiddels (al een tijdje) het huis uit. Dus nu wonen er veel 50-plussers, alleen of met z’n tweeΓ«n, in […]

  • De Haren
  • Renovatie
mei 2024

Het zit er op!

Na ruim 3 jaar renoveren zijn we dan echt klaar. Momenteel worden nog de laatste kleine werkzaamheden uitgevoerd: model- en de directiewoning leegruimen en bouwterrein afbreken. En daarna wordt het stil….
We zijn blij en trots dat we in de afgelopen jaren zo goed door de wijk zijn ontvangen Γ©n dat we ruim 300 woningen mochten renoveren en verduurzamen. Met grote dank aan ieders inzet; zowel van de werklui, als jullie, wijkbewoners. Want zo’n renovatie van circa 5 weken is best ingrijpend. Maar samen is het ons gelukt!