Nieuw meldpunt

Samen de buurt schoon, heel en veilig houden

𝗭𝗼 𝗴𝗲𝗺𝗲𝗹𝗱. 𝗭𝗼 π—΅π—²π—Ώπ˜€π˜π—²π—Ήπ—±. Met deze slogan roept de gemeente inwoners op om schade of hinder op straat te melden. Zodat we samen zorgen voor een schone, veilige en leefbare omgeving. Een kapot speeltoestel, een losse stoeptegel of een omgevallen boom; voorheen kon je er melding van maken via de BuitenBeter app. Deze app werkte niet langer naar wens en wordt sinds 1 januari 2024 vervangen door een de nieuwe meldingspagina: Meldingen ‘s-Hertogenbosch

Op deze pagina lees je hoe het werkt. Ook krijg je uitleg hoe je de directe link naar het meldingsformulier op het beginscherm van je mobiele telefoon of iPad kunt zetten.

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
  • Nieuwbouw
februari 2024

Extra woningen in bestaande wijken

Visie van architectenbureau KAW: voeg extra woningen toe in bestaande wijken. In een interview met de krant noemen ze de gebiedsontwikkeling in De Haren als mooi voorbeeld van hoe dit succesvol, en in goede samenwerking met de buurt, kan worden georganiseerd. Lees hier het hele artikel van het Brabants Dagblad.

  • De Haren
  • Buurtaanpak
januari 2024

College over huurrechten

voor jongeren Op 6 februari 2024 wordt een bijeenkomst 𝙃𝙐𝙍𝙀𝙉 π™‘π™Šπ™Šπ™ π˜½π™€π™‚π™„π™‰π™‰π™€π™π™Ž georganiseerd over huurrechten voor jongeren. Een gezamenlijk initiatief van de Bossche corporaties, gemeente en Stedelijk Huurders Platform. Aanmelden is niet nodig. Kom op dinsdag 6 februari om 17.30 uur naar Avans Hogeschool en stel al je vragen.

  • De Haren
  • Buurtaanpak
januari 2024

Gewijzigde afvalinzameling!

Check de afvalkalender of de Afvalstoffendienst app. Vanaf maandag 5 februari 2024 verandert de afvalinzameling in de gemeente ’s-Hertogenbosch. De Afvalstoffendienst haalt vanaf deze datum het PBD (plastic verpakkingen, blik en drankkartons) aan huis op. Zo’n 36.000 huishoudens krijgen hiervoor een minicontainer (=kliko) met oranje deksel. Het restafval in de grijze container halen we vanaf […]