Nieuwbouw in De Haren

Nieuwsgierig naar de plannen?
Kom dan naar de bewonersbijeenkomsten

Tijdens de bijeenkomsten voor de zomer spraken we een groep wijkbewoners over de toekomstige nieuwbouw in de wijk. Misschien was u er ook bij. Ideeën over het wonen en leven in de wijk werden met ons gedeeld. De architect is met deze ideeën aan de slag gegaan en heeft de nieuwbouwplannen verder uitgewerkt. Het nieuwbouwvoorstel, dat we richting de gemeente gaan doen, willen we ook graag aan jullie toelichten. Daarom nodigen we jullie van harte uit op:

Maandag 12 december en dinsdag 13 december
tussen 16.00 en 18.30 uur
BBS Haren Donk en Reit (Ploossche Hof 85)

U kunt gewoon binnenlopen op een tijdstip waarop het u uitkomt. Aanmelden is niet nodig. Met posters en een model van de wijk op schaal praten we u bij over de nieuwbouwplannen.

Op vier plekken in de wijk ontwikkelen we nieuwbouw: Eerste Haren, Tweede Haren, Derde Haren en Zesde Haren.
Praat ook mee over #onzebuurt

Naast het presenteren van de nieuwbouwplannen horen we ook graag hoe het is om in De Haren te leven. Want een goed huis, maakt nog geen thuis. Daar is meer voor nodig. Onder de noemer #onzebuurt ‘bouwen’ we aan verbinding in de wijk. We zoeken samen met jullie naar manieren om iedereen mee te laten doen en het wonen en leven in de buurt voor elke bewoner beter te maken. Jullie hebben daar vast goede ideeën voor. Daarom nodigen we jullie uit deze met ons te delen. En met de gemeente, die we ook hebben uitgenodigd. De gemeente wil de bijeenkomsten vooral gebruiken om als gast kennis te maken met u en uw ideeën voor De Haren.

Tot ziens op 12 of 13 december,
Medewerkers Zayaz en architectenbureau KAW

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
januari 2023

2022 – een terugblik

Er zijn dit jaar mooie, duurzame stappen gezet in De Haren. We hebben hard, met veel plezier én grensontkennend samengewerkt en mooie duurzame stappen gezet dit jaar. Daarvoor dank aan al onze partners en bewoners in de wijk. Klik op ‘Lees meer’ en bekijk de video.

  • Vierde Haren
  • Gebiedsontwikkeling
december 2022

Diny wil nooit meer weg uit De Haren, zeker niet na de renovatie van haar huis

Diny Peters woont al vanaf het begin in De Haren. Het Brabants Dagblad interviewde haar tijdens de bewonersbijeenkomst in december. Lees hier waarom Diny nooit meer weg wil uit De Haren.

  • Derde Haren
  • Renovatie
december 2022

Fijne feestdagen

En een gezond 2023 met veel woonplezier! De medewerkers van de aannemer en onderaannemers hebben hard gewerkt; zo’n 46 woningen aan de Vierde Haren zijn al klaar. Nog 92 woningen te gaan deze fase. Maar nu eerst even genieten van de welverdiende rust. In de periode van 23 december tot 9 januari zijn de medewerkers […]