Nieuwbouw in De Haren

Nieuwsgierig naar de plannen?
Kom dan naar de bewonersbijeenkomsten

Tijdens de bijeenkomsten voor de zomer spraken we een groep wijkbewoners over de toekomstige nieuwbouw in de wijk. Misschien was u er ook bij. Ideeën over het wonen en leven in de wijk werden met ons gedeeld. De architect is met deze ideeën aan de slag gegaan en heeft de nieuwbouwplannen verder uitgewerkt. Het nieuwbouwvoorstel, dat we richting de gemeente gaan doen, willen we ook graag aan jullie toelichten. Daarom nodigen we jullie van harte uit op:

Maandag 12 december en dinsdag 13 december
tussen 16.00 en 18.30 uur
BBS Haren Donk en Reit (Ploossche Hof 85)

U kunt gewoon binnenlopen op een tijdstip waarop het u uitkomt. Aanmelden is niet nodig. Met posters en een model van de wijk op schaal praten we u bij over de nieuwbouwplannen.

Op vier plekken in de wijk ontwikkelen we nieuwbouw: Eerste Haren, Tweede Haren, Derde Haren en Zesde Haren.
Praat ook mee over #onzebuurt

Naast het presenteren van de nieuwbouwplannen horen we ook graag hoe het is om in De Haren te leven. Want een goed huis, maakt nog geen thuis. Daar is meer voor nodig. Onder de noemer #onzebuurt ‘bouwen’ we aan verbinding in de wijk. We zoeken samen met jullie naar manieren om iedereen mee te laten doen en het wonen en leven in de buurt voor elke bewoner beter te maken. Jullie hebben daar vast goede ideeën voor. Daarom nodigen we jullie uit deze met ons te delen. En met de gemeente, die we ook hebben uitgenodigd. De gemeente wil de bijeenkomsten vooral gebruiken om als gast kennis te maken met u en uw ideeën voor De Haren.

Tot ziens op 12 of 13 december,
Medewerkers Zayaz en architectenbureau KAW

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • Eerste Haren
  • Ploossche Hof
  • Renovatie
april 2024

Oplevering fase 3 gevierd

De derde en laatste fase van de renovatie is een feit. Het geduld van de bewoners van de Eerste Haren en Ploossche Hof werd flink op de proef gesteld. Daar waar buurtgenoten al lange tijd van hun verduurzaamde huis kunnen genieten, waren zij pas jaren later aan de beurt. Gelukkig is hun huis nu ook klaar en kunnen zij ook gaan genieten. Onder andere van de energiekosten, die zichtbaar omlaag gaan.

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
april 2024

’t HarenHuis, kom binnen en doe mee!

In april en mei organiseren de Social Work-studenten van Avans een aantal gezellige donderdagen met spelletjes, muziek en natuurlijk een lekker kopje koffie of thee. Gezellig als jullie ook komen!

  • Eerste Haren
  • Ploossche Hof
  • Renovatie
april 2024

Feestje fase 3 oplevering

Bewoners van de Eerste Haren en Ploossche Hof zijn van harte welkom bij het opleveringsfeestje op donderdag 11 april van 15.30 – 17.30 uur bij de parkeerplaatsen ter hoogte van Eerste Haren 44 t/m 54. Tot ziens!