Nieuwe gevels in twee dagen

Twee dagen, dat is de tijd die nodig is om een huis te voorzien van de nieuwe én duurzame gevels. Onze partner Buro Kade maakte het ontwerp. De gevel bestaat uit hoogwaardig isolatiemateriaal en  wordt gemaakt in een fabriek in Lemelerveld. Daar worden ook de kunstof kozijnen voorzien van HR++ glas geplaatst. De kant-en-klare gevels komen vervolgens op de vrachtwagen richting Brabant en staan in een mum van tijd op hun plek. Wat een uitvinding.  

Kant-en-klare, geïsoleerde gevels
Duurzaam

Bij een slecht geïsoleerd huis kan de kou gemakkelijk van buiten naar binnen komen én de warmte van binnen naar buiten lekken. Bij de productie van deze gevels wordt gebruik gemaakt van een speciale lijmtechniek om lagen in de gevel te verbinden. Er is geen houten of stalen frame nodig. Hierdoor is er aanzienlijk minder verlies van energie… erg duurzaam dus!

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • Eerste Haren
  • Ploossche Hof
  • Renovatie
april 2024

Oplevering fase 3 gevierd

De derde en laatste fase van de renovatie is een feit. Het geduld van de bewoners van de Eerste Haren en Ploossche Hof werd flink op de proef gesteld. Daar waar buurtgenoten al lange tijd van hun verduurzaamde huis kunnen genieten, waren zij pas jaren later aan de beurt. Gelukkig is hun huis nu ook klaar en kunnen zij ook gaan genieten. Onder andere van de energiekosten, die zichtbaar omlaag gaan.

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
april 2024

’t HarenHuis, kom binnen en doe mee!

In april en mei organiseren de Social Work-studenten van Avans een aantal gezellige donderdagen met spelletjes, muziek en natuurlijk een lekker kopje koffie of thee. Gezellig als jullie ook komen!

  • Eerste Haren
  • Ploossche Hof
  • Renovatie
april 2024

Feestje fase 3 oplevering

Bewoners van de Eerste Haren en Ploossche Hof zijn van harte welkom bij het opleveringsfeestje op donderdag 11 april van 15.30 – 17.30 uur bij de parkeerplaatsen ter hoogte van Eerste Haren 44 t/m 54. Tot ziens!