Nieuwe gevels in twee dagen

Twee dagen, dat is de tijd die nodig is om een huis te voorzien van de nieuwe én duurzame gevels. Onze partner Buro Kade maakte het ontwerp. De gevel bestaat uit hoogwaardig isolatiemateriaal en  wordt gemaakt in een fabriek in Lemelerveld. Daar worden ook de kunstof kozijnen voorzien van HR++ glas geplaatst. De kant-en-klare gevels komen vervolgens op de vrachtwagen richting Brabant en staan in een mum van tijd op hun plek. Wat een uitvinding.  

Kant-en-klare, geïsoleerde gevels
Duurzaam

Bij een slecht geïsoleerd huis kan de kou gemakkelijk van buiten naar binnen komen én de warmte van binnen naar buiten lekken. Bij de productie van deze gevels wordt gebruik gemaakt van een speciale lijmtechniek om lagen in de gevel te verbinden. Er is geen houten of stalen frame nodig. Hierdoor is er aanzienlijk minder verlies van energie… erg duurzaam dus!

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
januari 2023

2022 – een terugblik

Er zijn dit jaar mooie, duurzame stappen gezet in De Haren. We hebben hard, met veel plezier én grensontkennend samengewerkt en mooie duurzame stappen gezet dit jaar. Daarvoor dank aan al onze partners en bewoners in de wijk. Klik op ‘Lees meer’ en bekijk de video.

  • Vierde Haren
  • Gebiedsontwikkeling
december 2022

Diny wil nooit meer weg uit De Haren, zeker niet na de renovatie van haar huis

Diny Peters woont al vanaf het begin in De Haren. Het Brabants Dagblad interviewde haar tijdens de bewonersbijeenkomst in december. Lees hier waarom Diny nooit meer weg wil uit De Haren.

  • Derde Haren
  • Renovatie
december 2022

Fijne feestdagen

En een gezond 2023 met veel woonplezier! De medewerkers van de aannemer en onderaannemers hebben hard gewerkt; zo’n 46 woningen aan de Vierde Haren zijn al klaar. Nog 92 woningen te gaan deze fase. Maar nu eerst even genieten van de welverdiende rust. In de periode van 23 december tot 9 januari zijn de medewerkers […]