Nieuwe gevels in twee dagen

Twee dagen, dat is de tijd die nodig is om een huis te voorzien van de nieuwe én duurzame gevels. Onze partner Buro Kade maakte het ontwerp. De gevel bestaat uit hoogwaardig isolatiemateriaal en  wordt gemaakt in een fabriek in Lemelerveld. Daar worden ook de kunstof kozijnen voorzien van HR++ glas geplaatst. De kant-en-klare gevels komen vervolgens op de vrachtwagen richting Brabant en staan in een mum van tijd op hun plek. Wat een uitvinding.  

Kant-en-klare, geïsoleerde gevels
Duurzaam

Bij een slecht geïsoleerd huis kan de kou gemakkelijk van buiten naar binnen komen én de warmte van binnen naar buiten lekken. Bij de productie van deze gevels wordt gebruik gemaakt van een speciale lijmtechniek om lagen in de gevel te verbinden. Er is geen houten of stalen frame nodig. Hierdoor is er aanzienlijk minder verlies van energie… erg duurzaam dus!

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
juli 2024

Workshop architect

Gemeente ‘s-Hertogenbosch daagde, samen met computerbedrijf Microsoft, Bossche kinderen uit om hun ideale woonplek in De Haren te bouwen. Niet met hout en steen, maar op de computer. De winnaars gingen los met papier, lijm en schaar tijdens de workshop ‘maquette bouwen; een van de prijzen van de wedstrijd.

  • De Haren
  • Renovatie
juni 2024

Supergezellig wijkfeest

Zaterdag 8 juni 2024 vierden we samen met de buurt het ‘De Haren heeft het’-wijkfeest. Het werd een vrolijke middag met muziek, vertier en gezelligheid. Bekijk hier de foto’s.

  • De Haren
  • Nieuwbouw
mei 2024

Kansen voor doorstromers in De Haren

Een nieuw thuis in je eigen wijk De Haren is een fijne wijk. Na de bouw van de grote eengezinswoningen, in de jaren ’70, kwamen er veel gezinnenmet kinderen wonen in de wijk. Die kinderen zijn inmiddels (al een tijdje) het huis uit. Dus nu wonen er veel 50-plussers, alleen of met z’n tweeën, in […]