Regenton met korting

Met een regenton vangt u makkelijk schoon water op, dat u kunt gebruiken om de tuin in de droge zomermaanden water te geven. Zo geniet u van een groene tuin, en bespaart u kostbaar drinkwater!

Gemeente ‘s-Hertogenbosch geeft korting

De gemeente stimuleert inwoners om milieubewuster en duurzamer te leven en geeft daarom korting op een regenton. U vangt makkelijk schoon regenwater op voor gebruik in de tuin of in huis. Bij aanschaf van een regenton ontvangt u 25 euro korting. De actie loopt nog tot 31 mei a.s. Lees meer over de actievoorwaarden en de deelnemende winkels.

Regenton plaatsen? Denk ook hier aan!

Goed dat u een regenton wilt plaatsen. Houd rekening met een paar dingen.

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
juli 2024

Workshop architect

Gemeente ‘s-Hertogenbosch daagde, samen met computerbedrijf Microsoft, Bossche kinderen uit om hun ideale woonplek in De Haren te bouwen. Niet met hout en steen, maar op de computer. De winnaars gingen los met papier, lijm en schaar tijdens de workshop ‘maquette bouwen; een van de prijzen van de wedstrijd.

  • De Haren
  • Renovatie
juni 2024

Supergezellig wijkfeest

Zaterdag 8 juni 2024 vierden we samen met de buurt het ‘De Haren heeft het’-wijkfeest. Het werd een vrolijke middag met muziek, vertier en gezelligheid. Bekijk hier de foto’s.

  • De Haren
  • Nieuwbouw
mei 2024

Kansen voor doorstromers in De Haren

Een nieuw thuis in je eigen wijk De Haren is een fijne wijk. Na de bouw van de grote eengezinswoningen, in de jaren ’70, kwamen er veel gezinnenmet kinderen wonen in de wijk. Die kinderen zijn inmiddels (al een tijdje) het huis uit. Dus nu wonen er veel 50-plussers, alleen of met z’n tweeën, in […]