Regenton met korting

Met een regenton vangt u makkelijk schoon water op, dat u kunt gebruiken om de tuin in de droge zomermaanden water te geven. Zo geniet u van een groene tuin, en bespaart u kostbaar drinkwater!

Gemeente ‘s-Hertogenbosch geeft korting

De gemeente stimuleert inwoners om milieubewuster en duurzamer te leven en geeft daarom korting op een regenton. U vangt makkelijk schoon regenwater op voor gebruik in de tuin of in huis. Bij aanschaf van een regenton ontvangt u 25 euro korting. De actie loopt nog tot 31 mei a.s. Lees meer over de actievoorwaarden en de deelnemende winkels.

Regenton plaatsen? Denk ook hier aan!

Goed dat u een regenton wilt plaatsen. Houd rekening met een paar dingen.

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
januari 2023

2022 – een terugblik

Er zijn dit jaar mooie, duurzame stappen gezet in De Haren. We hebben hard, met veel plezier én grensontkennend samengewerkt en mooie duurzame stappen gezet dit jaar. Daarvoor dank aan al onze partners en bewoners in de wijk. Klik op ‘Lees meer’ en bekijk de video.

  • Vierde Haren
  • Gebiedsontwikkeling
december 2022

Diny wil nooit meer weg uit De Haren, zeker niet na de renovatie van haar huis

Diny Peters woont al vanaf het begin in De Haren. Het Brabants Dagblad interviewde haar tijdens de bewonersbijeenkomst in december. Lees hier waarom Diny nooit meer weg wil uit De Haren.

  • Derde Haren
  • Renovatie
december 2022

Fijne feestdagen

En een gezond 2023 met veel woonplezier! De medewerkers van de aannemer en onderaannemers hebben hard gewerkt; zo’n 46 woningen aan de Vierde Haren zijn al klaar. Nog 92 woningen te gaan deze fase. Maar nu eerst even genieten van de welverdiende rust. In de periode van 23 december tot 9 januari zijn de medewerkers […]