Regenton met korting

Met een regenton vangt u makkelijk schoon water op, dat u kunt gebruiken om de tuin in de droge zomermaanden water te geven. Zo geniet u van een groene tuin, en bespaart u kostbaar drinkwater!

Gemeente ‘s-Hertogenbosch geeft korting

De gemeente stimuleert inwoners om milieubewuster en duurzamer te leven en geeft daarom korting op een regenton. U vangt makkelijk schoon regenwater op voor gebruik in de tuin of in huis. Bij aanschaf van een regenton ontvangt u 25 euro korting. De actie loopt nog tot 31 mei a.s. Lees meer over de actievoorwaarden en de deelnemende winkels.

Regenton plaatsen? Denk ook hier aan!

Goed dat u een regenton wilt plaatsen. Houd rekening met een paar dingen.

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • Eerste Haren
  • Ploossche Hof
  • Renovatie
september 2023

1,2,3 … start

Fase 3 van de renovatie en verduurzaming is gestart Op 25 september was het dan eindelijk zover: de start van de renovatie en verduurzaming van de laatste 68 woningen in De Haren. Het eerste blok huizen dat wordt ‘ingepakt’ met steigers is Eerste Haren 45 t/m 53. De bewoners kunnen uitkijken naar de nieuwe gevels […]

  • De Haren
  • Vierde Haren
  • Gebiedsontwikkeling
september 2023

Lezen is leuk

Yes … de eerste miniBIEB in De Haren is een feit. Buurtbewoners Ingrid en haar dochter hebben de ruilkast ingericht voor boeken, tijdschriften en misschien later ook nog voor andere spulletjes. Op elke donderdag tussen 10.00 en 14.00 uur is de miniBIEB in ’t HarenHuis geopend. Kom je een boekje halen of brengen? Tot ziens!

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
september 2023

Rommelmarkt succes!

Zondag 17 september werd er sinds jaren weer een rommelmarkt (braderie) georganiseerd in De Haren. Buurtbewoners Corrie, Netty (op foto hierboven) en Marianne zetten opnieuw hun schouders eronder met als resultaat: een gezellige dag rondom het veldje tussen de Derde en Vierde Haren. Na een zonovergoten zaterdag, liet de zon het helaas op ZONdag afweten. […]