Rommelmarkt succes!

Zondag 17 september werd er sinds jaren weer een rommelmarkt (braderie) georganiseerd in De Haren. Buurtbewoners Corrie, Netty (op foto hierboven) en Marianne zetten opnieuw hun schouders eronder met als resultaat: een gezellige dag rondom het veldje tussen de Derde en Vierde Haren. Na een zonovergoten zaterdag, liet de zon het helaas op ZONdag afweten. Maar ook ondanks de motregen werden kramen opgebouwd, kleedjes uitgegooid en spulletjes uitgestald. Het was geen topdag qua verkoop, zo bleek, maar zowel de mensen achter als voor de kramen vonden het heel gezellig. Met speciale dank aan buurtbewoner en DJ Martijn.

Moe maar voldaan sluiten Corrie en Netty de dag af: “Jammer dat het weer ons een beetje in de steek heeft gelaten. Maar alles is gelukkig prima verlopen. Denk wel dat het een geslaagde dag is geweest. De deelnemers waren ondanks het weer zeer tevreden. De sfeer was goed.”

Mooi initiatief

Bij een van de kramen hadden de dames prachtige pyjama’s in de verkoop. “Ze kosten een tientje en de hele opbrengst is voor de slachtoffers van de aardbeving in Marokko”, vertelt een van de vrouwen bij het kledingrek.

Bekijk hier de foto’s
Achterom bij ’t HarenHuis

Tijdens deze dag stond de poort en de achterdeur van ’t HarenHuis ook open. Sommigen kwamen nieuwsgierig een kijkje nemen, een kopje koffie drinken … of kwamen even binnen voor een pitstop 😉

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
juli 2024

Workshop architect

Gemeente ‘s-Hertogenbosch daagde, samen met computerbedrijf Microsoft, Bossche kinderen uit om hun ideale woonplek in De Haren te bouwen. Niet met hout en steen, maar op de computer. De winnaars gingen los met papier, lijm en schaar tijdens de workshop ‘maquette bouwen; een van de prijzen van de wedstrijd.

  • De Haren
  • Renovatie
juni 2024

Supergezellig wijkfeest

Zaterdag 8 juni 2024 vierden we samen met de buurt het ‘De Haren heeft het’-wijkfeest. Het werd een vrolijke middag met muziek, vertier en gezelligheid. Bekijk hier de foto’s.

  • De Haren
  • Nieuwbouw
mei 2024

Kansen voor doorstromers in De Haren

Een nieuw thuis in je eigen wijk De Haren is een fijne wijk. Na de bouw van de grote eengezinswoningen, in de jaren ’70, kwamen er veel gezinnenmet kinderen wonen in de wijk. Die kinderen zijn inmiddels (al een tijdje) het huis uit. Dus nu wonen er veel 50-plussers, alleen of met z’n tweeën, in […]