Rommelmarkt succes!

Zondag 17 september werd er sinds jaren weer een rommelmarkt (braderie) georganiseerd in De Haren. Buurtbewoners Corrie, Netty (op foto hierboven) en Marianne zetten opnieuw hun schouders eronder met als resultaat: een gezellige dag rondom het veldje tussen de Derde en Vierde Haren. Na een zonovergoten zaterdag, liet de zon het helaas op ZONdag afweten. Maar ook ondanks de motregen werden kramen opgebouwd, kleedjes uitgegooid en spulletjes uitgestald. Het was geen topdag qua verkoop, zo bleek, maar zowel de mensen achter als voor de kramen vonden het heel gezellig. Met speciale dank aan buurtbewoner en DJ Martijn.

Moe maar voldaan sluiten Corrie en Netty de dag af: “Jammer dat het weer ons een beetje in de steek heeft gelaten. Maar alles is gelukkig prima verlopen. Denk wel dat het een geslaagde dag is geweest. De deelnemers waren ondanks het weer zeer tevreden. De sfeer was goed.”

Mooi initiatief

Bij een van de kramen hadden de dames prachtige pyjama’s in de verkoop. “Ze kosten een tientje en de hele opbrengst is voor de slachtoffers van de aardbeving in Marokko”, vertelt een van de vrouwen bij het kledingrek.

Bekijk hier de foto’s
Achterom bij ’t HarenHuis

Tijdens deze dag stond de poort en de achterdeur van ’t HarenHuis ook open. Sommigen kwamen nieuwsgierig een kijkje nemen, een kopje koffie drinken … of kwamen even binnen voor een pitstop 😉

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • Eerste Haren
  • Ploossche Hof
  • Renovatie
april 2024

Oplevering fase 3 gevierd

De derde en laatste fase van de renovatie is een feit. Het geduld van de bewoners van de Eerste Haren en Ploossche Hof werd flink op de proef gesteld. Daar waar buurtgenoten al lange tijd van hun verduurzaamde huis kunnen genieten, waren zij pas jaren later aan de beurt. Gelukkig is hun huis nu ook klaar en kunnen zij ook gaan genieten. Onder andere van de energiekosten, die zichtbaar omlaag gaan.

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
april 2024

’t HarenHuis, kom binnen en doe mee!

In april en mei organiseren de Social Work-studenten van Avans een aantal gezellige donderdagen met spelletjes, muziek en natuurlijk een lekker kopje koffie of thee. Gezellig als jullie ook komen!

  • Eerste Haren
  • Ploossche Hof
  • Renovatie
april 2024

Feestje fase 3 oplevering

Bewoners van de Eerste Haren en Ploossche Hof zijn van harte welkom bij het opleveringsfeestje op donderdag 11 april van 15.30 – 17.30 uur bij de parkeerplaatsen ter hoogte van Eerste Haren 44 t/m 54. Tot ziens!