Rommelmarkt

Zondag 17 september van 10.00 – 16.00 uur

Bericht van de organisatie van de rommelmarkt:

Beste bewoners,

Op zondag 17 september a.s. organiseren enkele buurtbewoners een rommelmarkt op het veldje tussen de Derde en Vierde Haren.

Iedereen is van harte welkom, wil jij spulletjes verkopen. Dat kan met een eigen tafel of kleedje. Deelname is gratis, wij vragen wel 5 euro borg die u bij het verlaten van de markt terugkrijgt. U kunt ook een kraam huren, de kosten hiervan zijn 15 euro. U kunt zich aanmelden per mail via c.apeters@online.nl of telefoon 06-22 98 96 50.

Voor de gezelligheid is er een diskjockey aanwezig en voor de kinderen is er een luchtkussen.

Wij maken er een gezellige dag van!

Locatie

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • Eerste Haren
  • Ploossche Hof
  • Renovatie
september 2023

1,2,3 … start

Fase 3 van de renovatie en verduurzaming is gestart Op 25 september was het dan eindelijk zover: de start van de renovatie en verduurzaming van de laatste 68 woningen in De Haren. Het eerste blok huizen dat wordt ‘ingepakt’ met steigers is Eerste Haren 45 t/m 53. De bewoners kunnen uitkijken naar de nieuwe gevels […]

  • De Haren
  • Vierde Haren
  • Gebiedsontwikkeling
september 2023

Lezen is leuk

Yes … de eerste miniBIEB in De Haren is een feit. Buurtbewoners Ingrid en haar dochter hebben de ruilkast ingericht voor boeken, tijdschriften en misschien later ook nog voor andere spulletjes. Op elke donderdag tussen 10.00 en 14.00 uur is de miniBIEB in ’t HarenHuis geopend. Kom je een boekje halen of brengen? Tot ziens!

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
september 2023

Rommelmarkt succes!

Zondag 17 september werd er sinds jaren weer een rommelmarkt (braderie) georganiseerd in De Haren. Buurtbewoners Corrie, Netty (op foto hierboven) en Marianne zetten opnieuw hun schouders eronder met als resultaat: een gezellige dag rondom het veldje tussen de Derde en Vierde Haren. Na een zonovergoten zaterdag, liet de zon het helaas op ZONdag afweten. […]