Ruim 300 woningen in De Haren duurzaam gerenoveerd

Mijlpaal: 1.508e geveldeel landt op z’n plek

Eén team, één taak dat was het motto van het renovatieteam van Zayaz en Huybregts Relou, dat binnenkort het grootschalige renovatie- en verduurzamingsproject in De Haren afrondt. Daar is vertrouwen en respect voor nodig. Daar zijn Frits en Jaime (projectleiders van de renovatie) het over eens. Want dan durf je elkaar de waarheid te zeggen en haal je het beste in elkaar naar boven. Beiden zijn ze vanaf de start, zes jaar geleden, betrokken bij de renovatie. Drie jaren van voorbereiding en nog eens drie jaren voor de uiteindelijke uitvoering.

Vandaag werd de laatste gevel, een ontwerp van Buro Kade, op z’n plek getakeld. Een heuse mijlpaal. Wat is er topwerk geleverd door dit TOPrenovatieteam. In een sfeer van trots en met mooie woorden nam het team afscheid van elkaar. Dat wordt even wennen. Ook voor Sandra, Erik (uitvoerder) en Trudy (huurderscoach van Huybregts Relou) die al die jaren samen,  als échte collega’s, hebben opgetrokken. Ze kijken met een warm gevoel terug op de fijne tijd. Ze zullen De Haren, en zeker de bewoners, missen.

Gelukkig gaat niet iedereen weg. Sandra blijft in De Haren als projectconsulent nieuwbouw… op naar de volgende mijlpaal.

Fotoimpressie

Persbericht
Ruim 300 woningen in De Haren duurzaam gerenoveerd
Laatste duurzame gevel geplaatst

Op 22 maart vierde het renovatieteam een speciaal moment in De Haren; het laatste en 1.508e geveldeel landde op z’n plek. Na 6 jaar van voorbereiding en uitvoering is de renovatie van ruim 300 woningen bijna klaar. Nog een paar weken en dan zitten de bewoners van de woningen er comfortabel bij. ‘Eerst was er tocht in huis, nu hoeft de verwarming niet eens meer aan’, vertelt een enthousiaste bewoner. Aannemer Huybregts Relou en woningcorporatie Zayaz sluiten het grote verduurzamings- en renovatieproject af, een mijlpaal in de grote gebiedsontwikkeling van de wijk…

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • Eerste Haren
  • Ploossche Hof
  • Renovatie
april 2024

Oplevering fase 3 gevierd

De derde en laatste fase van de renovatie is een feit. Het geduld van de bewoners van de Eerste Haren en Ploossche Hof werd flink op de proef gesteld. Daar waar buurtgenoten al lange tijd van hun verduurzaamde huis kunnen genieten, waren zij pas jaren later aan de beurt. Gelukkig is hun huis nu ook klaar en kunnen zij ook gaan genieten. Onder andere van de energiekosten, die zichtbaar omlaag gaan.

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
april 2024

’t HarenHuis, kom binnen en doe mee!

In april en mei organiseren de Social Work-studenten van Avans een aantal gezellige donderdagen met spelletjes, muziek en natuurlijk een lekker kopje koffie of thee. Gezellig als jullie ook komen!

  • Eerste Haren
  • Ploossche Hof
  • Renovatie
april 2024

Feestje fase 3 oplevering

Bewoners van de Eerste Haren en Ploossche Hof zijn van harte welkom bij het opleveringsfeestje op donderdag 11 april van 15.30 – 17.30 uur bij de parkeerplaatsen ter hoogte van Eerste Haren 44 t/m 54. Tot ziens!