Samen is leuker-Festival

Kom vrijdag 25 augustus naar de Oekräine opvang en doe mee aan leuke activiteiten!

Op vrijdag 25 augustus a.s. van 15.30 – 19.30 uur is Het Samen is Leuker Festival! Met gezellige open huis activiteiten bij de Opvang Oekraïne aan de Bruistensingel 300. Leuk om elkaar te ontmoeten. Voor jong en oud wacht er een prachtig gratis programma met een hapje en een drankje.

Kijk mee – zing mee – doe mee … en geniet van de lekkere Oekräinse hapjes en gezelligheid!


Rondleiding

De Oekraïense bewoners Svetlana en Oksana verzorgen tijdens het festival rondleidingen bij de opvanglocatie.

Tot ziens!
De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Renovatie
juni 2024

Supergezellig wijkfeest

Zaterdag 8 juni 2024 vierden we samen met de buurt het ‘De Haren heeft het’-wijkfeest. Het werd een vrolijke middag met muziek, vertier en gezelligheid. Bekijk hier de foto’s.

  • De Haren
  • Nieuwbouw
mei 2024

Kansen voor doorstromers in De Haren

Een nieuw thuis in je eigen wijk De Haren is een fijne wijk. Na de bouw van de grote eengezinswoningen, in de jaren ’70, kwamen er veel gezinnenmet kinderen wonen in de wijk. Die kinderen zijn inmiddels (al een tijdje) het huis uit. Dus nu wonen er veel 50-plussers, alleen of met z’n tweeën, in […]

  • De Haren
  • Renovatie
mei 2024

Het zit er op!

Na ruim 3 jaar renoveren zijn we dan echt klaar. Momenteel worden nog de laatste kleine werkzaamheden uitgevoerd: model- en de directiewoning leegruimen en bouwterrein afbreken. En daarna wordt het stil….
We zijn blij en trots dat we in de afgelopen jaren zo goed door de wijk zijn ontvangen én dat we ruim 300 woningen mochten renoveren en verduurzamen. Met grote dank aan ieders inzet; zowel van de werklui, als jullie, wijkbewoners. Want zo’n renovatie van circa 5 weken is best ingrijpend. Maar samen is het ons gelukt!