Supergezellig wijkfeest

Muziek, zon, lekkers én heel veel leuke buurtbewoners … dit alles zorgde voor een geweldig leuk wijkfeest! Iets waar we met veel plezier op terugkijken.

Mijlpaal

De afronding van het grote renovatieproject in de wijk was reden voor een feestje. Na ruim 3 jaren renoveren zit het werk er op. De grote klus bracht veel reuring in de buurt: keuzes maken, spullen opruimen, wekenlang werklui over de vloer. Toch bracht het werk ook veel gezelligheid met zich mee. Buren ontmoetten elkaar vaker buiten, er werd koffie gezet voor de werklui. Ze kregen er zelfs vaak nog iets lekkers bij.

Feestje

‘We zijn blij en trots dat we in de afgelopen jaren zo goed zijn ontvangen door iedereen’, vertelt Sandra Kiani, projectconsulente van Zayaz, tijdens haar openingswoordje. Een kort woordje van dank, ook aan de woningeigenaren. Om daarna snel de microfoon over te geven aan de zanger, die er vervolgens een mooi feestje van maakte.

Nieuwsgierig naar de foto’s klik snel hieronder op het fotoboek.

Over de foto’s

We hebben op de uitnodiging aangegeven dat er foto’s zouden worden gemaakt. Sta je op de foto en wil je dat toch liever niet, mail ons dan even: deharenheefthet@zayaz.nl Ook zijn er nog veel portretfoto’s gemaakt, die niet op de website staan. Is er van jou of je (klein)kind een foto gemaakt en wil je die graag (digitaal) ontvangen? Stuur dan ook even een mailtje.

We blijven nog

Nu keert de rust terug en kunnen jullie genieten van jullie ‘nieuwe’, comfortabele huis. Het renovatieteam vertrekt en Zayaz blijft, om samen met jullie verder te bouwen aan De Haren.

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Nieuwbouw
mei 2024

Kansen voor doorstromers in De Haren

Een nieuw thuis in je eigen wijk De Haren is een fijne wijk. Na de bouw van de grote eengezinswoningen, in de jaren ’70, kwamen er veel gezinnenmet kinderen wonen in de wijk. Die kinderen zijn inmiddels (al een tijdje) het huis uit. Dus nu wonen er veel 50-plussers, alleen of met z’n tweeën, in […]

  • De Haren
  • Renovatie
mei 2024

Het zit er op!

Na ruim 3 jaar renoveren zijn we dan echt klaar. Momenteel worden nog de laatste kleine werkzaamheden uitgevoerd: model- en de directiewoning leegruimen en bouwterrein afbreken. En daarna wordt het stil….
We zijn blij en trots dat we in de afgelopen jaren zo goed door de wijk zijn ontvangen én dat we ruim 300 woningen mochten renoveren en verduurzamen. Met grote dank aan ieders inzet; zowel van de werklui, als jullie, wijkbewoners. Want zo’n renovatie van circa 5 weken is best ingrijpend. Maar samen is het ons gelukt!

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
mei 2024

Wijkfeest zaterdag 8 juni

Op 8 juni a.s. organiseren we het grote ‘De Haren heeft het’-wijkfeest. Voor alle wijkbewoners. De persoonlijke uitnodiging valt binnenkort in de brievenbus.
Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws!