Uitnodiging bijeenkomst nieuwbouw in De Haren

Eind vorig jaar bezocht een groep buurtbewoners de bijeenkomsten over de ontwikkeling van de nieuwbouw in De Haren.Misschien was u er ook bij. Bewoners deelden hun ideeën en bevindingen over het wonen en leven in de wijk en wat de nieuwbouw zou kunnen toevoegen. Blij met alle informatie keerden we huiswaarts en ging de architect aan de slag.

Nu is het tijd om er weer bij u op terug te komen. Welke mogelijkheden we zien voor nieuwbouw p de vier locaties. Elke locatie heeft zo zijn eigen kansen en uitdagingen. We hebben enkele goede ideeën uitgewerkt. Die willen we u voorleggen en samen bespreken. Laten we samen denken, praten en ‘bouwen’ aan nieuwe woonplekken en een fijne woonomgeving in De Haren.

U bent van harte welkom op:

Dinsdag 21 juni of donderdag 23 juni a.s.
tussen 16.00 -17.30 of 17.30 -19.00 uur
BBS Haren Donk en Reit (Ploossche Hof 85)

Graag even vóór 16 juni a.s. doorgeven op welke dag en tijdsdeel u wilt komen.
Mail naar: deharenheefthet@zayaz.nl

Tot ziens, medewerkers Zayaz en architectenbureau KAW

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
januari 2023

2022 – een terugblik

Er zijn dit jaar mooie, duurzame stappen gezet in De Haren. We hebben hard, met veel plezier én grensontkennend samengewerkt en mooie duurzame stappen gezet dit jaar. Daarvoor dank aan al onze partners en bewoners in de wijk. Klik op ‘Lees meer’ en bekijk de video.

  • Vierde Haren
  • Gebiedsontwikkeling
december 2022

Diny wil nooit meer weg uit De Haren, zeker niet na de renovatie van haar huis

Diny Peters woont al vanaf het begin in De Haren. Het Brabants Dagblad interviewde haar tijdens de bewonersbijeenkomst in december. Lees hier waarom Diny nooit meer weg wil uit De Haren.

  • Derde Haren
  • Renovatie
december 2022

Fijne feestdagen

En een gezond 2023 met veel woonplezier! De medewerkers van de aannemer en onderaannemers hebben hard gewerkt; zo’n 46 woningen aan de Vierde Haren zijn al klaar. Nog 92 woningen te gaan deze fase. Maar nu eerst even genieten van de welverdiende rust. In de periode van 23 december tot 9 januari zijn de medewerkers […]