Uitnodiging bijeenkomst nieuwbouw in De Haren

Eind vorig jaar bezocht een groep buurtbewoners de bijeenkomsten over de ontwikkeling van de nieuwbouw in De Haren.Misschien was u er ook bij. Bewoners deelden hun ideeën en bevindingen over het wonen en leven in de wijk en wat de nieuwbouw zou kunnen toevoegen. Blij met alle informatie keerden we huiswaarts en ging de architect aan de slag.

Nu is het tijd om er weer bij u op terug te komen. Welke mogelijkheden we zien voor nieuwbouw p de vier locaties. Elke locatie heeft zo zijn eigen kansen en uitdagingen. We hebben enkele goede ideeën uitgewerkt. Die willen we u voorleggen en samen bespreken. Laten we samen denken, praten en ‘bouwen’ aan nieuwe woonplekken en een fijne woonomgeving in De Haren.

U bent van harte welkom op:

Dinsdag 21 juni of donderdag 23 juni a.s.
tussen 16.00 -17.30 of 17.30 -19.00 uur
BBS Haren Donk en Reit (Ploossche Hof 85)

Graag even vóór 16 juni a.s. doorgeven op welke dag en tijdsdeel u wilt komen.
Mail naar: deharenheefthet@zayaz.nl

Tot ziens, medewerkers Zayaz en architectenbureau KAW

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Renovatie
mei 2024

Het zit er op!

Na ruim 3 jaar renoveren zijn we dan echt klaar. Momenteel worden nog de laatste kleine werkzaamheden uitgevoerd: model- en de directiewoning leegruimen en bouwterrein afbreken. En daarna wordt het stil….
We zijn blij en trots dat we in de afgelopen jaren zo goed door de wijk zijn ontvangen én dat we ruim 300 woningen mochten renoveren en verduurzamen. Met grote dank aan ieders inzet; zowel van de werklui, als jullie, wijkbewoners. Want zo’n renovatie van circa 5 weken is best ingrijpend. Maar samen is het ons gelukt!

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
mei 2024

Wijkfeest 8 juni

Op 8 juni a.s. organiseren we het grote ‘De Haren heeft het’-wijkfeest. Voor alle wijkbewoners. De persoonlijke uitnodiging valt binnenkort in de brievenbus.
Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws!

  • Eerste Haren
  • Ploossche Hof
  • Renovatie
april 2024

Oplevering fase 3 gevierd

De derde en laatste fase van de renovatie is een feit. Het geduld van de bewoners van de Eerste Haren en Ploossche Hof werd flink op de proef gesteld. Daar waar buurtgenoten al lange tijd van hun verduurzaamde huis kunnen genieten, waren zij pas jaren later aan de beurt. Gelukkig is hun huis nu ook klaar en kunnen zij ook gaan genieten. Onder andere van de energiekosten, die zichtbaar omlaag gaan.