Nieuwe uitnodiging

Nieuwe datum bewonersbijeenkomst Gebiedsontwikkeling De Haren

De zomervakantie is voor velen weer voorbij. Een mooi moment om weer eens bij te praten over het wonen en leven in de buurt en over de nieuwbouwontwikkelingen. We werken het plan voor de nieuwbouw op vier locaties verder uit en praten je graag bij over de vervolgstappen tijdens een volgende bewonersbijeenkomst. Eerder vermeldden wij in de nieuwsbrief dat de bewonersbijeenkomst op 11 september zou zijn. Deze datum is gewijzigd. Je bent van harte welkom op:

Maandag 4 september a.s
tussen 16.00 – 18.00 uur en 19.00 – 20.30 uur
BBS Haren Donk en Reit (Ploossche Hof 85)

Deze keer leggen we de nadruk op het ontwerp van de nieuwbouw. Je ziet het eerste ontwerp van de woongebouwen. Qua vorm, aantal woonlagen en woningen in verschillende typen. Je krijgt een idee van hoe we bewoners op leeftijd door willen laten stromen naar de nieuwbouw, zodat er ruimte komt voor jonge gezinnen in de wijk. En we geven per nieuwbouwlocatie aan hoe geïnteresseerde huurders mee kunnen denken over de verdere invulling van het woongebouw. Ook laten we zien hoe we de nieuwe woongebouwen duurzaam willen maken.

Tot ziens!

Medewerkers Zayaz, architectenbureau KAW en gemeente ‘s-Hertogenbosch

Foto/video
Tijdens deze bijeenkomst maken wij foto’s/video’s. Wilt u niet in beeld? Geef dit dan bij ons aan.

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • Eerste Haren
  • Ploossche Hof
  • Renovatie
september 2023

1,2,3 … start

Fase 3 van de renovatie en verduurzaming is gestart Op 25 september was het dan eindelijk zover: de start van de renovatie en verduurzaming van de laatste 68 woningen in De Haren. Het eerste blok huizen dat wordt ‘ingepakt’ met steigers is Eerste Haren 45 t/m 53. De bewoners kunnen uitkijken naar de nieuwe gevels […]

  • De Haren
  • Vierde Haren
  • Gebiedsontwikkeling
september 2023

Lezen is leuk

Yes … de eerste miniBIEB in De Haren is een feit. Buurtbewoners Ingrid en haar dochter hebben de ruilkast ingericht voor boeken, tijdschriften en misschien later ook nog voor andere spulletjes. Op elke donderdag tussen 10.00 en 14.00 uur is de miniBIEB in ’t HarenHuis geopend. Kom je een boekje halen of brengen? Tot ziens!

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
september 2023

Rommelmarkt succes!

Zondag 17 september werd er sinds jaren weer een rommelmarkt (braderie) georganiseerd in De Haren. Buurtbewoners Corrie, Netty (op foto hierboven) en Marianne zetten opnieuw hun schouders eronder met als resultaat: een gezellige dag rondom het veldje tussen de Derde en Vierde Haren. Na een zonovergoten zaterdag, liet de zon het helaas op ZONdag afweten. […]