Nieuwe uitnodiging

Nieuwe datum bewonersbijeenkomst Gebiedsontwikkeling De Haren

De zomervakantie is voor velen weer voorbij. Een mooi moment om weer eens bij te praten over het wonen en leven in de buurt en over de nieuwbouwontwikkelingen. We werken het plan voor de nieuwbouw op vier locaties verder uit en praten je graag bij over de vervolgstappen tijdens een volgende bewonersbijeenkomst. Eerder vermeldden wij in de nieuwsbrief dat de bewonersbijeenkomst op 11 september zou zijn. Deze datum is gewijzigd. Je bent van harte welkom op:

Maandag 4 september a.s
tussen 16.00 – 18.00 uur en 19.00 – 20.30 uur
BBS Haren Donk en Reit (Ploossche Hof 85)

Deze keer leggen we de nadruk op het ontwerp van de nieuwbouw. Je ziet het eerste ontwerp van de woongebouwen. Qua vorm, aantal woonlagen en woningen in verschillende typen. Je krijgt een idee van hoe we bewoners op leeftijd door willen laten stromen naar de nieuwbouw, zodat er ruimte komt voor jonge gezinnen in de wijk. En we geven per nieuwbouwlocatie aan hoe geïnteresseerde huurders mee kunnen denken over de verdere invulling van het woongebouw. Ook laten we zien hoe we de nieuwe woongebouwen duurzaam willen maken.

Tot ziens!

Medewerkers Zayaz, architectenbureau KAW en gemeente ‘s-Hertogenbosch

Foto/video
Tijdens deze bijeenkomst maken wij foto’s/video’s. Wilt u niet in beeld? Geef dit dan bij ons aan.

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Renovatie
juni 2024

Supergezellig wijkfeest

Zaterdag 8 juni 2024 vierden we samen met de buurt het ‘De Haren heeft het’-wijkfeest. Het werd een vrolijke middag met muziek, vertier en gezelligheid. Bekijk hier de foto’s.

  • De Haren
  • Nieuwbouw
mei 2024

Kansen voor doorstromers in De Haren

Een nieuw thuis in je eigen wijk De Haren is een fijne wijk. Na de bouw van de grote eengezinswoningen, in de jaren ’70, kwamen er veel gezinnenmet kinderen wonen in de wijk. Die kinderen zijn inmiddels (al een tijdje) het huis uit. Dus nu wonen er veel 50-plussers, alleen of met z’n tweeën, in […]

  • De Haren
  • Renovatie
mei 2024

Het zit er op!

Na ruim 3 jaar renoveren zijn we dan echt klaar. Momenteel worden nog de laatste kleine werkzaamheden uitgevoerd: model- en de directiewoning leegruimen en bouwterrein afbreken. En daarna wordt het stil….
We zijn blij en trots dat we in de afgelopen jaren zo goed door de wijk zijn ontvangen én dat we ruim 300 woningen mochten renoveren en verduurzamen. Met grote dank aan ieders inzet; zowel van de werklui, als jullie, wijkbewoners. Want zo’n renovatie van circa 5 weken is best ingrijpend. Maar samen is het ons gelukt!