Nieuwe uitnodiging

Nieuwe datum bewonersbijeenkomst Gebiedsontwikkeling De Haren

De zomervakantie is voor velen weer voorbij. Een mooi moment om weer eens bij te praten over het wonen en leven in de buurt en over de nieuwbouwontwikkelingen. We werken het plan voor de nieuwbouw op vier locaties verder uit en praten je graag bij over de vervolgstappen tijdens een volgende bewonersbijeenkomst. Eerder vermeldden wij in de nieuwsbrief dat de bewonersbijeenkomst op 11 september zou zijn. Deze datum is gewijzigd. Je bent van harte welkom op:

Maandag 4 september a.s
tussen 16.00 – 18.00 uur en 19.00 – 20.30 uur
BBS Haren Donk en Reit (Ploossche Hof 85)

Deze keer leggen we de nadruk op het ontwerp van de nieuwbouw. Je ziet het eerste ontwerp van de woongebouwen. Qua vorm, aantal woonlagen en woningen in verschillende typen. Je krijgt een idee van hoe we bewoners op leeftijd door willen laten stromen naar de nieuwbouw, zodat er ruimte komt voor jonge gezinnen in de wijk. En we geven per nieuwbouwlocatie aan hoe geïnteresseerde huurders mee kunnen denken over de verdere invulling van het woongebouw. Ook laten we zien hoe we de nieuwe woongebouwen duurzaam willen maken.

Tot ziens!

Medewerkers Zayaz, architectenbureau KAW en gemeente ‘s-Hertogenbosch

Foto/video
Tijdens deze bijeenkomst maken wij foto’s/video’s. Wilt u niet in beeld? Geef dit dan bij ons aan.

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
  • Nieuwbouw
februari 2024

Extra woningen in bestaande wijken

Visie van architectenbureau KAW: voeg extra woningen toe in bestaande wijken. In een interview met de krant noemen ze de gebiedsontwikkeling in De Haren als mooi voorbeeld van hoe dit succesvol, en in goede samenwerking met de buurt, kan worden georganiseerd. Lees hier het hele artikel van het Brabants Dagblad.

  • De Haren
  • Buurtaanpak
januari 2024

College over huurrechten

voor jongeren Op 6 februari 2024 wordt een bijeenkomst 𝙃𝙐𝙍𝙀𝙉 𝙑𝙊𝙊𝙍 𝘽𝙀𝙂𝙄𝙉𝙉𝙀𝙍𝙎 georganiseerd over huurrechten voor jongeren. Een gezamenlijk initiatief van de Bossche corporaties, gemeente en Stedelijk Huurders Platform. Aanmelden is niet nodig. Kom op dinsdag 6 februari om 17.30 uur naar Avans Hogeschool en stel al je vragen.

  • De Haren
  • Buurtaanpak
januari 2024

Gewijzigde afvalinzameling!

Check de afvalkalender of de Afvalstoffendienst app. Vanaf maandag 5 februari 2024 verandert de afvalinzameling in de gemeente ’s-Hertogenbosch. De Afvalstoffendienst haalt vanaf deze datum het PBD (plastic verpakkingen, blik en drankkartons) aan huis op. Zo’n 36.000 huishoudens krijgen hiervoor een minicontainer (=kliko) met oranje deksel. Het restafval in de grijze container halen we vanaf […]