Video’s-renovatie

Handige video’s met uitleg over de renovatie- en verduurzaming.

Gevel vervangen
Samen met Huybregts Relou vervangt Zayaz in De Haren de gevels van heel veel woningen in De Haren. Een flinke klus! In deze video vertellen we hoe dit werkt en waar je als bewoner rekening mee moet houden. En wat voor de bewoner het voordeel is van zo’n nieuwe gevel.

Dakisolatie
In De Haren isoleren Huybregts Relou en Zayaz de daken van heel veel woningen. Waarom doen we dit eigenlijk? Wat is het voordeel voor de bewoner? En hoe gaat het isoleren van daken hier in zijn werk? In deze video vertellen we er alles over.

Zonnepanelen plaatsen
In deze video vertellen Huybregts Relou en Zayaz over het leggen van zonnepanelen in De Haren. Hoe werkt het? Waar moet je als bewoner rekening mee houden? En wat is eigenlijk het voordeel van zonnepanelen?

Keuken, badkamer en toilet vervangen
In deze video vertellen Huybregts Relou en Zayaz over het vervangen van keukens, badkamers en toiletruimtes in De Haren. Hoe gaat het in zijn werk? En waar moet je als bewoner rekening mee houden?

Asbest weghalen
In De Haren renoveren Huybregts Relou en Zayaz momenteel heel veel woningen. In die woningen zit vaak asbest. Dat moet uiteraard veilig en vakkundig verwijderd worden. In deze video vertellen we hoe we dat doen, en waar je als bewoner rekening mee moet houden


De Haren - Het project icon

Gebiedsontwikkeling De Haren

De Haren heeft het!

Renovatie & Verduurzaming

We verbeteren ruim 300 woningen in de wijk. Naast de verplichte werkzaamheden kiezen bewoners zelf wat ze willen verbeteren aan hun huis. Een nieuwe badkamer, keuken en/of toilet. Velen van hen maken net als ons een bewuste keuze voor duurzaamheid en kiezen voor gevelvervanging, dakisolatie en zonnepanelen. Het werk gaat in een treintje: straat voor straat.

Nieuwbouw

‘s-Hertogenbosch heeft een groot tekort aan huurwoningen. Onderzoek wees uit dat er op verschillende plekken in de wijk nieuwbouw mogelijk is. Samen met de bewoners is de keuze gemaakt voor sloop en vervangende nieuwbouw op vier plekken in de wijk. Hoeveel en wat voor soort woningen gaan we bouwen? Voor wie zijn deze woningen? Hoe willen mensen samen wonen in deze wijk? Samen met bewoners en gemeente zoeken we naar de beste invulling van deze plekken in de wijk.

#onzebuurt

Je ergens thuis voelen zit ‘m niet alleen in een veilig, fijn en goed onderhouden huis. Het zit ‘m ook in de mensen met wie je samenwoont in dat huis en in de buurt. Heb je fijn contact met de buren? Voel je je veilig en welkom in de buurt? Kun je het leven leiden zoals je dat wilt én met wie je dat wilt? Met de buurtontwikkeling richten we ons – samen met bewoners en onze maatschappelijke partners in de wijk – op het welzijn van alle bewoners.