Wijkfeest 8 juni

Meld je vóór 1 juni aan! Dan zien we je op het feest.

Op 8 juni a.s. organiseren we het grote ‘De Haren heeft het’-wijkfeest. Voor alle wijkbewoners. De persoonlijke uitnodiging valt binnenkort in de brievenbus. Lees onder de foto hieronder meer over het feest en hoe je je kunt aanmelden.

Beste wijkbewoners,

Na ruim 3 jaar stopt de renovatietrein op het eindstation. We sluiten nu een intensieve periode af. Samen met jullie bouwden we aan de buurt en aan een ‘nieuw’ huis en fijner thuis voor velen. Dat willen we samen vieren.

De wijk blijft ook in de komende jaren volop in beweging. Een flink aantal wijkbewoners denkt met ons mee over de invulling van de nieuwbouw en woonomgeving. Stap voor stap gaan we richting de start van de bouw. Nu de renovatie klaar en de wijk mooi groen is, nodigen we alle wijkbewoners uit voor het:

De Haren heeft het – WIJKFEEST
Zaterdag 8 juni a.s.
12.00 uur – 15.00 uur

Met live muziek, lekker eten en drinken, kindervermaak en nog veel meer gezelligs. Feestlocatie: het veldje tussen de Derde Haren en Vierde Haren.

Zin in een feestje? Meld je dan aan!

Het wijkfeest is gratis voor alle wijkbewoners. Let op: aanmelden hiervoor is nodig. Meld je aan vóór 1 juni a.s. via email deharenheefthet@zayaz.nl (vermeld je naam, adres, aantal personen) of via de aanmeldstrook op de uitnodiging die je in de brievenbus hebt gekregen. Gooi de ingevulde aanmeldstrook in de brievenbus bij ‘t HarenHuis (Vierde Haren 59).

Gezellig als jullie komen, tot ziens,

Medewerkers van Zayaz

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Renovatie
mei 2024

Het zit er op!

Na ruim 3 jaar renoveren zijn we dan echt klaar. Momenteel worden nog de laatste kleine werkzaamheden uitgevoerd: model- en de directiewoning leegruimen en bouwterrein afbreken. En daarna wordt het stil….
We zijn blij en trots dat we in de afgelopen jaren zo goed door de wijk zijn ontvangen én dat we ruim 300 woningen mochten renoveren en verduurzamen. Met grote dank aan ieders inzet; zowel van de werklui, als jullie, wijkbewoners. Want zo’n renovatie van circa 5 weken is best ingrijpend. Maar samen is het ons gelukt!

  • Eerste Haren
  • Ploossche Hof
  • Renovatie
april 2024

Oplevering fase 3 gevierd

De derde en laatste fase van de renovatie is een feit. Het geduld van de bewoners van de Eerste Haren en Ploossche Hof werd flink op de proef gesteld. Daar waar buurtgenoten al lange tijd van hun verduurzaamde huis kunnen genieten, waren zij pas jaren later aan de beurt. Gelukkig is hun huis nu ook klaar en kunnen zij ook gaan genieten. Onder andere van de energiekosten, die zichtbaar omlaag gaan.

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
april 2024

’t HarenHuis, kom binnen en doe mee!

In april en mei organiseren de Social Work-studenten van Avans een aantal gezellige donderdagen met spelletjes, muziek en natuurlijk een lekker kopje koffie of thee. Gezellig als jullie ook komen!