Woningeigenaar heeft u vragen?

Lees hier de antwoorden op uw vragen over gebiedsontwikkeling De Haren.

U heeft een koopwoning en Zayaz renoveert de huurwoningen in uw buurt, misschien zelfs bij uw directe buren. Daarnaast wordt er in de toekomst op vier plekken in de wijk nieuwbouw ontwikkeld.

We willen dat iedereen mee kan doen en een bijdrage kan leveren aan de invulling van de toekomstige nieuwbouw, de openbare ruimte en de wijze waarop bewoners willen samenleven in de wijk. Op verschillende momenten in het proces maken we daar tijd en ruimte voor. Bij zo’n jarenlange gebiedsontwikkeling horen ook vragen, onzekerheid of onrust. Wat wordt er precies gebouwd? Wat doet dit met de waarde van mijn huis? Wat betekent dit voor de verkeers- en parkeerdrukte? Of: kunnen kinderen straks nog wel veilig spelen? Terechte vragen. Op sommige is al een duidelijk antwoord, dat u in het boekje ‘Informatiebrochure woningeigenaren’ kunt lezen. Andere vragen kunnen we pas later in de gebiedsontwikkeling beantwoorden. Via deze website, de nieuwsbrief en tijdens bijeenkomsten houden we u op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Download de brochure

“Antwoorden op vragen over de gebiedsontwikkeling De Haren”De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Renovatie
mei 2024

Het zit er op!

Na ruim 3 jaar renoveren zijn we dan echt klaar. Momenteel worden nog de laatste kleine werkzaamheden uitgevoerd: model- en de directiewoning leegruimen en bouwterrein afbreken. En daarna wordt het stil….
We zijn blij en trots dat we in de afgelopen jaren zo goed door de wijk zijn ontvangen én dat we ruim 300 woningen mochten renoveren en verduurzamen. Met grote dank aan ieders inzet; zowel van de werklui, als jullie, wijkbewoners. Want zo’n renovatie van circa 5 weken is best ingrijpend. Maar samen is het ons gelukt!

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
mei 2024

Wijkfeest 8 juni

Op 8 juni a.s. organiseren we het grote ‘De Haren heeft het’-wijkfeest. Voor alle wijkbewoners. De persoonlijke uitnodiging valt binnenkort in de brievenbus.
Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws!

  • Eerste Haren
  • Ploossche Hof
  • Renovatie
april 2024

Oplevering fase 3 gevierd

De derde en laatste fase van de renovatie is een feit. Het geduld van de bewoners van de Eerste Haren en Ploossche Hof werd flink op de proef gesteld. Daar waar buurtgenoten al lange tijd van hun verduurzaamde huis kunnen genieten, waren zij pas jaren later aan de beurt. Gelukkig is hun huis nu ook klaar en kunnen zij ook gaan genieten. Onder andere van de energiekosten, die zichtbaar omlaag gaan.