Woningeigenaar heeft u vragen?

Lees hier de antwoorden op uw vragen over gebiedsontwikkeling De Haren.

U heeft een koopwoning en Zayaz renoveert de huurwoningen in uw buurt, misschien zelfs bij uw directe buren. Daarnaast wordt er in de toekomst op vier plekken in de wijk nieuwbouw ontwikkeld.

We willen dat iedereen mee kan doen en een bijdrage kan leveren aan de invulling van de toekomstige nieuwbouw, de openbare ruimte en de wijze waarop bewoners willen samenleven in de wijk. Op verschillende momenten in het proces maken we daar tijd en ruimte voor. Bij zo’n jarenlange gebiedsontwikkeling horen ook vragen, onzekerheid of onrust. Wat wordt er precies gebouwd? Wat doet dit met de waarde van mijn huis? Wat betekent dit voor de verkeers- en parkeerdrukte? Of: kunnen kinderen straks nog wel veilig spelen? Terechte vragen. Op sommige is al een duidelijk antwoord, dat u in het boekje ‘Informatiebrochure woningeigenaren’ kunt lezen. Andere vragen kunnen we pas later in de gebiedsontwikkeling beantwoorden. Via deze website, de nieuwsbrief en tijdens bijeenkomsten houden we u op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Download de brochure

“Antwoorden op vragen over de gebiedsontwikkeling De Haren”De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Gebiedsontwikkeling
januari 2023

2022 – een terugblik

Er zijn dit jaar mooie, duurzame stappen gezet in De Haren. We hebben hard, met veel plezier én grensontkennend samengewerkt en mooie duurzame stappen gezet dit jaar. Daarvoor dank aan al onze partners en bewoners in de wijk. Klik op ‘Lees meer’ en bekijk de video.

  • Vierde Haren
  • Gebiedsontwikkeling
december 2022

Diny wil nooit meer weg uit De Haren, zeker niet na de renovatie van haar huis

Diny Peters woont al vanaf het begin in De Haren. Het Brabants Dagblad interviewde haar tijdens de bewonersbijeenkomst in december. Lees hier waarom Diny nooit meer weg wil uit De Haren.

  • Derde Haren
  • Renovatie
december 2022

Fijne feestdagen

En een gezond 2023 met veel woonplezier! De medewerkers van de aannemer en onderaannemers hebben hard gewerkt; zo’n 46 woningen aan de Vierde Haren zijn al klaar. Nog 92 woningen te gaan deze fase. Maar nu eerst even genieten van de welverdiende rust. In de periode van 23 december tot 9 januari zijn de medewerkers […]