Zonnige buurtbijeenkomst

Dinsdag 13 juni: gezien het prachtige weer was het een leuke verrassing dat een groep bewoners toch even ‘op bezoek’ kwam bij BBS Haren Donk en Reit. Tijdens deze buurtbijeenkomst over de ontwikkelingen in De Haren ging het over alles wat met wonen en leven in de wijk te maken heeft. Zo houden we elkaar scherp op wat er nodig en wenselijk is in de wijk. Ook leuk om te zien dat steeds meer buurtbewoners aanhaken bij de buurtactiviteiten. En zelf met leuke, nieuwe ideeën komen.

Wilt u ook meedoen, meedenken?

Bezoek ons dan in ’t HarenHuis of mail naar deharenheefthet@zayaz.nl

De Haren - Actueel icon

Nieuws

Laatste nieuwsberichten

  • De Haren
  • Renovatie
juni 2024

Supergezellig wijkfeest

Zaterdag 8 juni 2024 vierden we samen met de buurt het ‘De Haren heeft het’-wijkfeest. Het werd een vrolijke middag met muziek, vertier en gezelligheid. Bekijk hier de foto’s.

  • De Haren
  • Nieuwbouw
mei 2024

Kansen voor doorstromers in De Haren

Een nieuw thuis in je eigen wijk De Haren is een fijne wijk. Na de bouw van de grote eengezinswoningen, in de jaren ’70, kwamen er veel gezinnenmet kinderen wonen in de wijk. Die kinderen zijn inmiddels (al een tijdje) het huis uit. Dus nu wonen er veel 50-plussers, alleen of met z’n tweeën, in […]

  • De Haren
  • Renovatie
mei 2024

Het zit er op!

Na ruim 3 jaar renoveren zijn we dan echt klaar. Momenteel worden nog de laatste kleine werkzaamheden uitgevoerd: model- en de directiewoning leegruimen en bouwterrein afbreken. En daarna wordt het stil….
We zijn blij en trots dat we in de afgelopen jaren zo goed door de wijk zijn ontvangen én dat we ruim 300 woningen mochten renoveren en verduurzamen. Met grote dank aan ieders inzet; zowel van de werklui, als jullie, wijkbewoners. Want zo’n renovatie van circa 5 weken is best ingrijpend. Maar samen is het ons gelukt!