Keuzepakket 3

Keuken vervangen

Heeft uw huis een keuken die technisch gezien aan vervanging toe is, dan kunt u kiezen voor keuzepakket 3. Tijdens een huisbezoek beoordeelt de uitvoerder de technische staat van het huis, waaronder de keuken. We noemen dit een warme opname. Is uw keuken aan vervanging toe? Dan is de keuze aan u: wel of niet een nieuwe keuken.

De keuze is reuze

Keukenkastjes / -frontjes en aanrechtbladen in verschillende kleuren. Twee soorten wandtegels en deurgrepen. Kortom: de keuze is reuze! U hoeft er niet voor te betalen. En wilt u de keuken uitbreiden? Dat kan ook. U kunt extra keukenkastjes (boven- of onderkastjes) bestellen en betaalt daarvoor eenmalig een bedrag. Zo stelt u zelf uw eigen keuken samen. Tijdens een bezoekmoment aan de modelwoning, waar alle varianten staan opgesteld, kunt u uw keuze kenbaar maken.

Elektrisch koken

Op gas koken is niet alleen steeds duurder, het is ook slechter voor het milieu. De toekomst ligt waarschijnlijk bij het elektrisch koken. Stroom zorgt net als gas voor veel uitstoot van CO2, alleen wordt elektriciteit steeds duurzamer opgewekt. Daardoor zal het uiteindelijk schoner zijn dan aardgas. Tijdens de renovatie brengen we de nodige voorzieningen aan voor elektrisch koken. U heeft daarna zelf de keuze over te stappen van koken op gas naar elektrisch koken. Als u besluit over te stappen op elektrisch koken, dan is dit goed voor het milieu én uw eigen portemonnee.


De Haren - Het project icon

Gebiedsontwikkeling De Haren

De Haren heeft het!

Renovatie & Verduurzaming

We verbeteren ruim 300 woningen in de wijk. Naast de verplichte werkzaamheden kiezen bewoners zelf wat ze willen verbeteren aan hun huis. Een nieuwe badkamer, keuken en/of toilet. Velen van hen maken net als ons een bewuste keuze voor duurzaamheid en kiezen voor gevelvervanging, dakisolatie en zonnepanelen. Het werk gaat in een treintje: straat voor straat.

Nieuwbouw

‘s-Hertogenbosch heeft een groot tekort aan huurwoningen. Onderzoek wees uit dat er op verschillende plekken in de wijk nieuwbouw mogelijk is. Samen met de bewoners is de keuze gemaakt voor sloop en vervangende nieuwbouw op vier plekken in de wijk. Hoeveel en wat voor soort woningen gaan we bouwen? Voor wie zijn deze woningen? Hoe willen mensen samen wonen in deze wijk? Samen met bewoners en gemeente zoeken we naar de beste invulling van deze plekken in de wijk.

#onzebuurt

Je ergens thuis voelen zit ‘m niet alleen in een veilig, fijn en goed onderhouden huis. Het zit ‘m ook in de mensen met wie je samenwoont in dat huis en in de buurt. Heb je fijn contact met de buren? Voel je je veilig en welkom in de buurt? Kun je het leven leiden zoals je dat wilt én met wie je dat wilt? Met de buurtontwikkeling richten we ons – samen met bewoners en onze maatschappelijke partners in de wijk – op het welzijn van alle bewoners.